Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera

El comiat més dur de Kiko Rivera: Mor de sobte un gran amic seu

Kiko Rivera ha de dir adeu a un dels seus grans amics

Kiko Rivera es troba en ple procés de recuperació després de patir un ictus fa gairebé un mes. Necessita repòs i tranquil·litat, però la tràgica mort d'un amic seu, ho ha complicat tot. Ahir a la tarda, el Dj va comunicar a tots els seus seguidors a través d'Instagram una terrible notícia: havia mort un bon amic seu.

Ràpidament, els missatges de suport van inundar el compte de Kiko, que estava trencat de dolor i així ho va demostrar a les xarxes. «Descansa en pau amic» ha escrit Kiko sobre un fons negre i una estrella, tot acompanyat amb les sigles D.E.P.

Kiko Rivera
Kiko Rivera s'ha acomiadat d'un gran amic seu. | Instagram

Sens dubte, aquest 2022 no és el millor any del marit d'Irene Rosales. Cal recordar que fa un mes va patir un ictus, el qual va generar moltíssima preocupació per tota la família Pantoja. Les primeres hores van ser crítiques, però, per sort, va poder superar el sotrac.

Ara, però, Kiko Rivera ha rebut un nou cop. El Dj ha de guardar repòs i allunyar-se tot el possible de situacions que li provoquin emocions fortes, però la mort del seu amic dificulta la seva recuperació.

Kiko Rivera s'emporta un cop duríssim després de l'ictus

El marit d'Irene Rosales no ha volgut donar més dades sobre el seu amic. Tot i això, sabem que era una persona especial per a Kiko, ja que ha volgut compartir la seva mort amb tots a través de les seves xarxes socials.

Primer pla de Kiko Rivera amb una gorra i mig sormient
La situació familiar de Kiko Rivera és molt complicada. | GTRES

Des de la sortida de l'hospital, Kiko ha canviat dràsticament d'hàbits. Fa més de 20 dies que no fuma, fa exercici i s'alimenta millor. Sens dubte, Kiko fa una sèrie d'esforços diàriament i ara, malauradament, ho torna a passar malament a causa de la pèrdua del seu amic. A més, a tot això cal sumar-li la complicada situació familiar.

La seva mare, Isabel Pantoja, i la seva germana, Isa Pantoja, cuiden Kiko des de la distància. I és que el Dj no va deixar que cap de les dues s'acostés a l'hospital per visitar-lo, en una clara mostra de com de desgastada està la seva relació.