Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joaquín Sabina s'ha sincerat davant del públic

Joaquín Sabina causa impacte en revelar de qui està enamorat

Sabina sorprèn tothom en desvelar qui ocupa el seu cor

Joaquín Sabina ha estat el gran protagonista de dilluns a la nit a Antena 3 després d'aparèixer a El Hormiguero per presentar el documental sobre la seva vida.

Feia molt que Joaquín no s'asseia al programa de Pablo Motos. I ha hagut de ser per un motiu especial la raó per la qual aquest ha tornat a aquest plató.

Sintiéndolo mucho es titula aquest documental que ha dirigit el famós director espanyol Fernando León de Aranoa. Parlem d'una feina que recull la vida de l'artista els darrers 15 anys.

Joaquín Sabina ha presentat el seu documental a 'El Hormiguero'
Joaquín Sabina ha presentat el seu documental a 'El Hormiguero' | GTRES

A més, Leiva, bon amic de Joaquín Sabina, ha estat l'encarregat de posar la banda sonora a aquest documental que és a punt d'estrenar-se.

S'estrena a cinemes el proper divendres 18 de novembre. I pels fans de Sabina serà tot un gaudi veure de prop tot el que ha fet el cantautor en aquests tres lustres.

Joaquín Sabina s'obre en canal i confessa de qui està enamorat

«Ja només estrenar a cinemes és una meravella, i una cosa que va començar com a l'atzar, sense plans, acabar-la així no està malament», va exposar el director.

Joaquín Sabina mostra com ha estat la seva vida els darrers 15 anys
Joaquín Sabina mostra com ha estat la seva vida els darrers 15 anys | GTRES

«Li vaig dir a Fernando que em tragués com volgués, fins i tot cagant», va dir Sabina. Pablo Motos va revelar que sí que se'l veu a l'artista dutxant-se al documental i aquest va respondre així. «És que aquest documental és obscè», ha reconegut el cantautor.

«Als concerts he ensenyat molt el cul, però mai havia mostrat l'ànima perquè crec que és una ordinaritat», va confessar el de Jaén sobre Sintiéndolo mucho.

Sabina ha repassat tota la vida al costat de Pablo Motos i també he parlat en profunditat d'una dona que ha aconseguit salvar la vida.

Ens estem referint a Jimena, amb qui viu des de fa tres dècades. Una dona que el va treure del seu món desorganitzat i sense horaris que amb prou feines li permetia viure ordenadament el cantant andalús.

«Jimena em va salvar la vida»

El documental ha omplert gran part de l'entrevista, però Motos també volia saber altres aspectes de la vida de Sabina. I és que Jimena és la dona que ha aconseguit reconduir el seu caos. «Ens hem casat en plena pandèmia després de viure junts entre 25 i 30 anys», ha dit el convidat d'ahir.

Foto de Jimena Coronado i Joaquín Sabina
Jimena Coronado ha aconseguit reorganitzar la vida de Joaquín | GTRES

«Jo crec que Jimena em va salvar la vida, de debò», ha afirmat el cantant, que ha explicat que actualment porta una vida «moltíssim menys esbarrada».

Perquè tots l'entenguessin, ha recordat com era escriure cançons als bars plens de gent, cosa que va deixar amb el temps.

«Ara sóc un petit burgès civilitzat amb una vida domèstica absoluta que no m'ha inspirat ni un vers de cançó», ironitzava.

«Vaig deixar la cocaïna fa més de 20 anys»

A més, Sabina no ha defugit parlar de les seves addiccions a les drogues. «Em començaré a cuidar», va admetre l'artista abans d'admetre fa quant va deixar la droga. «Vaig deixar la cocaïna fa més de 20 anys, però quan em pregunten què sento ara, contesto que nostàlgia», va afirmar Sabina.

«El metge em va dir que havia de beure dos litres diaris, però em va dir que no calia que fossin d'aigua, també podien ser de tequila o de whisky», va sostenir entre rialles.

Leiva, present al programa d'ahir, també va opinar sobre la influència de les drogues a l'hora de crear música. «Hi ha una simbologia al voltant de les drogues, autors que han deixat grans obres drogant-se i altres grans merdes. No em sembla essencial per crear», va deixar anar Leiva.