Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario admet que el final s'apropa i preocupa Jesulín

María José Campanario confirma que no hi ha més oportunitats

María José Campanario va ser la cara més popular dels 2000, però va decidir apartar-se per un motiu: els seus enemics la van superar. Jesulín de Ubrique va seguir aquest camí i actualment el matrimoni es troba distanciat del focus mediàtic. No se'n parlaria si no fos per Víctor Janeiro, que està concursant a Telecinco i no deixa de fer parlar.

María José Campanario i el seu marit estan trencats perquè s'han adonat que el torero cada cop té menys oportunitats. Han anunciat que s'ha acabat: el concurs arribarà al final d'aquí poc. Beatriz Trapote ha estat l'encarregada de donar la notícia a Instagram i la revolució no ha trigat a arribar.

Maria Patiño ha donat informació sobre Jesulín i la seva dona
María José Campanario ha viscut moments durs. | ATRESMEDIA-GTRES
 

María José ja sap quan serà la final, la seva cunyada ho ha explicat a les xarxes i el rumor ha circulat ràpidament. «Tot apunta que la final serà dimecres, 21 de desembre, a donar-ho tot», ha escrit la periodista molt il·lusionada. Però és l'única que no ha perdut l'esperança, ja que els Janeiro saben que Víctor ho té molt complicat.

María José ha deixat clar que els rumors són completament falsos: té molt bona relació amb el seu cunyat. Al seu moment es va explicar que Víctor parlava en secret amb Belén Esteban, així que Campanario l'havia vetat dins d'Ambiciones. Aquesta teoria és incorrecta i l'odontòloga ha deixat clar que confia en la seva família i que sempre estarà disposada a ajudar.

Campanario ha fet el que ha pogut: donar suport al germà de Jesulín des de la distància, des de la seva nova vida basada en l'anonimat. És cert que va concedir una entrevista a ¡Hola!, però ho va fer com si fos un comiat perquè no vol saber més de la premsa. La seva única preocupació és protegir el seu bebè, un nen del qual no se sap clarament ni com es diu.

María José Campanario ha descobert la veritat

María José va concedir una entrevista a Antena 3 i va assegurar que li estaven «posant el cap com un bombo». Fins i tot es va plantejar parlar amb Belén Esteban perquè pensava que certes persones estaven intentant enfrontar-les sense motiu. Ara no tenen contacte, però el més important és que no estan enfrontades i que cadascuna ha trobat el seu lloc.

Foto de Víctor Janeiro a 'Pesadilla en el paraíso'
María José Campanario sap quina és la veritat. | Mediaset
 

Campanario, segons ha sortit publicat, ha descobert que Víctor mai ha parlat malament d'ella davant de Belén Esteban. Tot era una teoria per fer mal al torero i per enfrontar el clan, però no hi ha res de cert en això. Per això, la catalana està tan afectada: vol esmenar el seu error ajudant el torero a guanyar Pesadilla en el Paraíso.

La dona de Jesulín està lligada de mans i peus perquè sap que no pot trepitjar cap plató de Telecinco. El pare d'Andreíta sí que té contacte amb diversos periodistes, de fet, està preparant una sèrie documental. Està fart que s'expliquin mentides i s'ha proposat treure a la llum tota la veritat, una veritat que deixarà l'audiència sense paraules.

María José Campanario s'ha ofert a ajudar

María José, segons publiquen diversos mitjans, ha votat perquè el seu cunyat segueixi a Pesadilla en el Paraíso, però no ha estat suficient. Ara està trencada perquè sap que ha arribat el final i que el torero necessita més suport que mai. Beatriz Trapote s'està encarregant de demostrar com és el seu marit perquè el públic el conegui de debò.

Campanario ha parlat amb Jesulín i ja han traçat un pla: ajudaran Víctor, però des de l'ombra. No seria estrany que el d'Ubrique hagi parlat amb els seus periodistes de confiança. Ara el que importa és demostrar que el concursant val la pena i que es mereix guanyar el joc.