Imatge d'Alba Santana.

Alba Santana gasta els estalvis de Mila Ximénez amb una cosa que li portarà problemes

Alba Santana va assegurar que no havia heretat 3 milions

Alba Santana, famosa des del bressol, va decidir viure apartada del focus mediàtic i començar una vida lluny d'Espanya. Va marxar a Holanda a estudiar i allí va conèixer Aviv Miron, amb qui va acabar casant-se i tenint dos fills fantàstics. Aquests nens eren el motor de Mila Ximénez, malgrat que estaven molt lluny de la col·laboradora.

Alba Santana s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor, per això té molt de compte a l'hora de donar certes informacions. La revista Lecturas va publicar una notícia que no es correspon amb la realitat: va assegurar que la filla de la tertuliana havia rebut una gran herència. Suposadament havia ingressat tres milions d'euros als seus comptes bancaris, una dada que la jove va acabar desmentint.

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Alba Santana gaudia d'una connexió especial amb la seva mare. | GTRES
 

Alba prefereix no entrar en el joc de certs mitjans, per això es manté al marge de tot i mai no participa en cap escàndol. Tot i això, després que Lecturas publiqués el seu presumpte patrimoni es va veure obligada a entrar en directe a Sálvame Va reconèixer que estava passant una etapa complicada i va demanar respecte perquè no se sentia amb forces per donar explicacions.

Alba va prometre que no havia heretat tres milions d'euros, però tothom sap que sí que n'ha rebut una bona quantitat. Mila Ximénez era una mestra de l'espectacle, guanyava molts diners i ha participat en projectes històrics. El problema, segons la família, és que la revista Lecturas va engreixar-ne el patrimoni i des d'aquell moment han començat els conflictes.

La filla de la col·laboradora ha decidit gastar-se part dels estalvis de la seva mare en una cosa que li hauria fet il·lusió. Gaudirà d'unes merescudes vacances d'estiu al costat dels seus fills Alexander i Victoria. Quan Mila vivia passaven un mes a Marbella, potser decideix tornar-hi perquè els seus petits no perdin els bons costums.

Alba Santana sap que ha arribat el moment

Alba amb prou feines ha concedit entrevistes, però sap bé com funciona el mercat de la premsa rosa. Si decideix viatjar a Màlaga per gaudir de l'estiu, haurà d'assumir un problema: els paparazzis no la deixaran de perseguir. S'acosta l'aniversari de la mort de Mila, una data clau en la història del món del cor i hi ha molta expectació.

Alba Santana
Alba Santana vol el millor pels seus fills. | GTRES
 

Santana es va comprometre a viatjar a Espanya cada cert temps si la convidaven a algun homenatge, ja que volia honorar la memòria de la seva mare. El 23 de juny farà un any des que va morir, així que la noia podria estar preparant les maletes. Tard o d'hora haurà de sortir d'Holanda, ja que l'estiu s'acosta i ella sol passar-lo a Marbella.

Mila Ximénez llogava una casa estupenda a Màlaga per gaudir dels seus nets, que no estan acostumats a anar a la platja. Alexander i Victoria hauran de suportar que els fotògrafs segueixin els seus passos a Espanya, ja que són dues cares molt cotitzades. La filla de la tertuliana protegirà la seva família i resoldrà el problema amb una gran facilitat.

Alba Santana està dolguda amb els amics de la seva mare

Alba, segons ha sortit publicat, es va quedar sense paraules quan Sálvame va fer servir el nom de la seva mare per generar contingut. Va simular que havia escrit una carta, un atreviment que no li va agradar gens a Santana. Terelu Campos, íntima amiga de la col·laboradora, es va veure obligada a demanar perdó i a prometre que no tornaria a passar res de semblant.

Mila voldria que la seva filla es gastés tots els diners del món en el benestar dels seus nets. Encara no està confirmat, però és possible que la família es traslladi a Espanya per gaudir d'unes merescudes vacances. Hi ha molta expectació i justament això és el que Santana volia evitar, ja que ella no vol cridar l'atenció de cap reporter.