Alba Santana

Alba Santana trenca a plorar després de confirmar-se el secret de la seva mare

Alba Santana no esperava saber aquesta notícia

Alba Santana no ha pogut contenir les llàgrimes en assabentar-se d'un dels secrets més ben guardats de la seva mare. Encara que ja ha passat gairebé un any de la seva mort, la periodista continua sent una de les cares més estimades de 'Mediaset España'.

I és que, només cal veure els últims programes de 'Sálvame' per adonar-se'n. Dissabte passat, 21 de maig, María del Monte va anar al plató del 'Deluxe' per parlar del seu nou disc.

Mila Ximénez i Alba Santana passejant pel carrer
Alba Santana s'assebenta del secret de la seva mare   | Europa Press

Però, el que més va cridar l'atenció de la seva intervenció, van ser les paraules emotives que l'artista va dedicar a Mila Ximénez. «Era sàvia en la seva mida, forta en la seva mida i una mica la mare del mas», expressava.

Ara una altra cara coneguda del nostre país ha aconseguit que Alba Santana es torni a emocionar en recordar la seva mare. Aquest dimecres, 25 de maig, alguns dels dissenyadors espanyols més reconeguts van tenir una cita amb un dels esdeveniments més importants per a la moda del nostre país.

En horari de 'prime time', el programa presentat per Jorge Javier Vázquez va donar la benvinguda a la seva tercera edició de la 'Sálvame Fashion Week', vetllada en què els seus col·laboradors es van tornar a convertir en models de passarel·la per lluir les diferents col·leccions de la nit.

Sens dubte, una de les més esperades va ser la d'Ágatha Ruiz de la Prada. I és que aquesta desfilada no es pot entendre sense la participació d'aquesta coneguda dissenyadora.

Ágatha Ruiz de la Prada i Jorge Javier Vázquez
Alba Santana s'emociona amb el gest d'Ágatha Ruiz de la Prada | MEDIASET

«Sense la col·lecció càpsula d'Ágatha, la 'Sálvame Fashion Week' no tindria sentit. Sempre ha estat present des de la primera, és la nostra creadora talismà», va assegurar el presentador del format.

Però el que veritablement va arribar a emocionar Alba Santana va ser el bonic gest que va tenir la modista amb la seva mare. La baronessa va decidir dedicar la seva col·lecció a la seva gran amiga i musa. «Allà on siguis, això va per tu», va dir.

Però el que menys s'esperava Alba és que amb aquesta desfilada quedaria al descobert un dels secrets que la seva mare va decidir guardar fins al dia de la seva mort.

Alba Santana s'assabenta del gran secret de la seva mare

Alba Santana no tenia ni idea del secret que la seva mare compartia amb Ágatha Ruiz de la Prada. I, encara que era coneixedora de la gran amistat que les unia, mai s'hauria imaginat això.

La col·lecció, que estava formada íntegrament per dissenys reciclats, va començar amb dos dels vestits que va lluir Mila fa un temps, i les encarregades de mostrar-los van ser Terelu Campos i María Patiño.

Després d'acabar la desfilada, en què la madrilenya va voler retre homenatge a la periodista i als seus 13 anys dins de 'Sálvame', l'exparella d''El Chatarrero' va assegurar que estava encantada de tornar a participar en la 'Sálvame Fashion Week'.

«Qui m'hauria dit que aquest programa seria tan important a la meva vida», va assegurar. Però el moment més emotiu de la nit va ser quan la dissenyadora va recordar la mare d'Alba Santana.

«Com ens estem recordant de la nostra amiga i que bé portava els meus vestits. M'heu convençut, us estimo», va assegurar Ágatha, visiblement afectada per l'absència de la seva gran amiga.

«Portem tota la setmana que recordant-nos de la mateixa persona», li va respondre el mestre de cerimònies, sense poder ocultar el seu dolor.

Imatge d'Ágatha Ruiz de la Prada caminant.
Alba Santana sap que la dissenyadora era molt amiga de la seva mare | Europa Press

Va ser llavors quan Alba Santana es va assabentar del gran secret de la seva mare. I és que a la periodista no li agradava presumir dels seus triomfs, per això ha sigut ara quan s'ha sabut la veritat.

«Tot el que es posava, s'esgotava. Ni la millor de les 'top model' venia tant com ho feia ella», va assegurar Ágatha amb la veu trencada.

«T'agraeixo tant l'afecte amb què sempre parles de Mila... T'ho agraeixo moltíssim, de veritat», va dir Jorge, deixant l'Alba Santana amb els ulls plens de llàgrimes.