Alba Santana amb la seva mare Mila Ximénez

Alba Santana, la filla de Mila Ximénez, trencada de dolor després de la mort de la seva mare

La filla de la col·laboradora ha estat amb ella fins a l'últim moment

La família de Mila Ximénez està consternada. L'estat de salut de la col·laboradora era bastant greu i ja no tenia forces per seguir lluitant.

L'última recaiguda que ha patit en la seva malaltia l'ha deixat sense alè. Va signar l'alta voluntària a la Clínica de la Luz per passar els seus últims dies al seu domicili madrileny.

Alba Santana, la seva única filla, ha viatjat des d'Amsterdam amb urgència

La jove resideix a l'estranger des que té 22 anys. Es va mudar a Suïssa per centrar-se en els seus estudis i allí va conèixer Aviv Miron, qui actualment és el seu marit.

La sevillana sempre ha estat molt unida a la seva petita. S'escapava a visitar-la cada vegada que podia, ja que té dos nets que l'adoren: Alexander i Victòria.

La trajectòria mediàtica de la seva primogènita és impecable. Mai ha protagonitzat cap escàndol i amb prou feines ha participat en la indústria rosa. 

El seu pare, el tenista Manolo Santana, és una icona en la seva professió, però mai s'ha aprofitat de la seva fama. El comportament que ha tingut durant la malaltia de la seva mare és admirable.

Desenes de periodistes segueixen els seus passos molt de prop i en cap moment han tingut una mala resposta per part seva. Alba és conscient del poder televisiu de la seva mare, així que està esforçant-se per mantenir la paciència.

És una persona molt educada que s'ha sabut guanyar l'afecte del públic. Per aquest motiu, els consumidors de la revista Lecturas s'han solidaritzat amb ella.

El citat mitjà ha publicat unes imatges de la filla de la tertuliana. Les fotografies han encongit el cor dels lectors, ja que sembla que està completament destrossada.

Hem de recordar que l'estat de Manolo, el seu progenitor, tampoc és el més oportú. L'esportista s'ha deixat veure en una actitud força preocupant. La relació entre ells és tot un misteri. Mila sempre s'ha queixat que el seu exmarit va deixar d'exercir de pare fa molt de temps.

La col·laboradora ha lluitat fins al final

La sevillana treballava a la revista Lecturas. Tenia un gran talent per a la literatura, així que la van contractar per escriure un bloc setmanal.

Luis Pliego, director del negoci, sembla haver-se oblidat d'aquest detall. Quan La Razón va assegurar que estava sedada i que el seu estat era crític, va preparar 200.000 exemplars anunciant la seva mort.

Encara que pugui semblar cruel, és un comportament bastant freqüent en el món del cor. No obstant això, la família de la col·laboradora s'ha sentit ofesa amb aquest atreviment.

La comentarista era una estrella del món de l'espectacle. La seva carrera televisiva ha generat sentiments de tota mena, però tothom coincideix en una cosa: era imprescindible.

Formava part de Sálvame des del començament del programa. És a dir, ha estat testimoni d'un dels moments més importants de la història de la petita pantalla.

Els espectadors han estat molt preocupats per ella, així que a ningú li estranya l'estat en què s'ha de trobar la seva filla. Ha viscut el procés molt de prop i està començant a perdre l'energia.

Els seus oncles i els companys de la seva mare s'han convertit en els seus grans aliats. Mila era una dona molt estimada en la seva feina, així que no són pocs els rostres coneguts que li han enviat missatges d'ànim.

Tothom la recordarà com el que és: una icona de la premsa rosa.