Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Álvarez al plató de 'Supervivientes'

Albert Álvarez destapa un dels enganys de 'Supervivientes'

El finalista de 'Supervivientes 2019' ha revelat que la producció del programa els ofereix tot el material necessari

Albert Álvarez s'ha oblidat de les càmeres i ha volgut sincerar-se davant els espectadors. L'extronista està convivint amb la 'instagramer' Danna Ponce a la casa de 'Solos' i  ha aprofitat per parlar sobre 'Supervivientes'.Álvarez va participar a 'Supervivientes' l'any 2019 i ha volgut compartir amb la seva companya com va ser la seva experiència. "És supervivència limitada i convivència complicada", assegura l'exconcursant. "Tot està limitat i protegit, jo no vaig poder fer-me la cabanya de dos pisos", ha assegurat.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

"Bé, si te la vols fer...", ha replicat la seva companya. "No, allà no pots perquè no tens material. Tens quatre pals que t'ofereix l'organització", afirma Albert Álvarez.

A més, el concursant de 'Solos' ha assegurat que "està tot protegit. Si talles alguna cosa has de pagar 3000 euros de multa". "I la llenya?", ha preguntat la seva companya de concurs. "La llenya te la porten ells", ha contestat l'exsupervivent.

És cert que en els Cayos Cochinos està prohibida l'explotació dels recursos, ja que es tracta d'una reserva natural. És per això que la producció del programa s'encarrega de proporcionar la llenya necessària per fer foc. No obstant això, molts dels seguidors del programa s'han quedat perplexos davant aquestes declaracions.

Albert Álvarez s'apropa a Danna 

No seria la primera vegada que algú s'enamora dins d'aquest concurs. De fet, l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' està cada vegada més a gust amb la 'influencer'. 

Aquest és el cas de Bea Retamal, que manté una relació amb Dani García. També Steisy i Manuel González, que van entendre's molt bé i, fins i tot, la parella de Steisy va enfadar-se.

"Molt atent, molt divertit, parla de tot", així és com Danna ha definit en alguna ocasió al finalista de 'Superiviventes' 2019. No obstant això, Danna Ponce assegura que "li falta alguna cosa" perquè li agradi de veritat. A més, afegeix que és "massa respectuós".


Tot i això, l'esportista fa tot el possible per apropar-se a la bloguera. "Soc una persona molt sentimental, però també em fixo en el físic", li explicava a la seva companya. "Jo no soc tant de mirar, soc més de sentir la pell", manifesta Danna.


"Vine aquí i toca'm", ha insistit el concursant. No obstant això, ha rebut un tallant "no, gràcies" per part de la 'influencer'.
 

Encara queda molt concurs per davant i cap dels dos ha tancat les portes. De moment, la 'influencer' ha deixat clar que Albert és una persona que vol mantenir sempre en la seva vida.

Dos passats molt diferents

Els concursants de 'Solos' tenen molt temps per parlar i posar-se al dia. Mentre que Albert Álvarez presumeix de la seva carrera esportiva, Danna Ponce compta amb gairebé 400.000 subscriptors al seu canal de Youtube, 'El mundo de Mía'.

L'expert en 'realities' ha creat un personatge molt estimat pels espectadors. D'altra banda, la 'instagramer ' també compta amb un canal de Mtmad, 'Ahora o nunca'.

Dos camins molt diferents que han acabat en el mateix programa, creant un vincle molt especial. De moment només es tracta d'una bonica amistat. El temps dirà si sorgeix alguna cosa especial entre tots dos o aquesta relació es manté en la 'friend zone'.