Ylenia Padilla amb la boca oberta i somrient en una imatge d'arxiu

Ylenia es rebel·la contra 'Sálvame' després del seu acomiadament: «Pertorbador»

La col·laboradora ha començat una guerra contra la cadena on va treballar durant molt de temps

Ylenia Padilla es va fer coneguda a Espanya per haver protagonitzat la primera edició de 'Gandia shore', i un cop va passar el gran impacte del 'reality', va seguir fent-se un forat a la televisió. La concursant a poc a poc va anar apareixent en diversos programes de Telecinco com a comentarista de programes i també com a tertuliana del cor.

En el seu currículum consta la seva participació com a col·laboradora de 'Sálvame' en dues etapes. La primera com a reportera d'investigació, que es va limitar a un parell de reportatges, i després com a col·laboradora a l'ús. Aquest últim treball va finalitzar fa pocs mesos però aquest adeu es va produir per la porta de darrere.

La jove es trobava col·laborant a 'Viva la vida' els caps de setmana i després també acudia al programa de les tardes alguns dies. Això no obstant, de la nit al dia va deixar d'aparèixer i ella mateixa va confirmar en les seves xarxes que ja no formava part de Mediaset. Ara, aquesta segueix vinculada a la comunicació amb una secció radiofònica, però ja no queda res del seu pas per Mediaset.

Avui Ylenia ha decidit atacar la cadena per la qual va treballar i dir en veu alta allò que potser molts pensen. Aquest cap de setmana vam poder veure al 'Deluxe' com diversos col·laboradors cedien al programa missatges d'àudio que els havia manat Mila Ximénez en algun moment. Una cosa que segons Ylenia mai hauria de sortir a la llum.

La col·laboradora preguntava als seus seguidors de Twitter si era normal que un programa exposi a la llum pública uns missatges que s'han enviat en l'àmbit privat. Tot i que no es refereix en cap moment directament a 'Sálvame', això es fa evident a mesura que es van desencadenant les respostes dels seus seguidors.

Padilla va més enllà i qualifica aquest fet de pertorbador. A més, assegura que tot es deu a una intenció més que estudiada per la cadena i el programa. Segons ella, l'emissió dels àudios de Mila haurien arribat als nostres televisors amb la intenció de guanyar audiència i lucrar-se de la morbositat que produeixen.

Això no tindria la major importància si ho digués qualsevol altra persona, però sense cap mena de dubte guanya molta veritat si qui ho afirma és algú que ha treballat allà. Està clar que Ylenia no calla ni una, encara que això suposi posar-se en contra a moltes persones. De moment desconeixem les conseqüències que tindran les seves paraules, ja que avui el programa no s'ha emès a conseqüència dels partits de l'Eurocopa.

La baralla entre Ylenia i Mila

És curiós que qui demana respecte per la memòria de Mila sigui Ylenia, ja que en una de les seves últimes aparicions a 'Sálvame', Ylenia va protagonitzar una important baralla amb la periodista que va acabar amb insults i faltes de respecte mútues.

Mila va dir al programa que la seva companya havia criticat a un altre tertulià en una reunió prèvia. Una cosa que va molestar molt a Ylenia, qui en aquell moment va voler fer justícia emprenent una guerra amb Ximénez, que va acabar amb aquesta última abandonat el plató i cridant 'gilipolles' a la seva companya.

Ximénez va afirmar que notava a Ylenia una mica nerviosa en directe. Una cosa que pot tenir moltes interpretacions, però que en aquest moment i segurament per l'hora que era no va voler ampliar Mila per estalviar-se problemes, segurament legals, amb la seva companya de plató.

No hi ha dubte que Ylenia és molt visceral i que tot el que pensa ho diu. Això sense cap mena de dubte li porta molts problemes, però de no dir el que pensa, estaria deixant de ser ella mateixa. Ara la pilota està a la teulada de Telecinco i veurem com acaba aquest assumpte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.