La col·laboradora de televisió Mila Ximénez passejant amb mascareta per Madrid, 2020

Concha, la germana de Mila Ximénez: «Va ser en un moment puntual»

La mort de la col·laboradora ha suposat un cop dur per a la seva família

La mort de Mila Ximénez ha canviat la vida de tots. La televisió ha perdut un personatge estrella, però la seva família ha hagut d'acomiadar-se d'una persona excel·lent.

Gran part dels seus cercles pròxims viuen a Sevilla, ciutat que va veure néixer a la col·laboradora. I precisament ha estat allà on la seva germana Concha ha parlat amb un equip de periodistes.

Alba Santana ha d'estar molt orgullosa de tot el que ha aconseguit la seva mare. Malgrat haver marxat, els seus oncles compliran el gran desig de l'escriptora: romandre units.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Manolo ha exercit de portaveu del grup durant tot el procés. Fa uns dies li va pregar a uns reporters que deixessin de perseguir-lo, ja que no tenia res de nou per explicar.

Els germans de la sevillana no pertanyen al món del cor. Però, han estat molt atents amb tots els mitjans per vetllar pel benestar de la tertuliana. L'íntima amiga de Jorge Javier estava en un moment crític.

Així doncs, Telecinco va evitar informar sobre les complicacions que estava tenint la seva empleada. No obstant això, altres empreses no van descansar fins a tenir la millor notícia.

Manolo va donar les dades justes per satisfer el desig de la premsa i que la pressió mediàtica no afectés la seva germana. Però després del trist desenllaç, alguns paparazzis han posat molt interès a parlar amb Concha.

Recordem que aquesta dona també va patir un càncer. I de fet, el va superar gràcies al suport dels seus éssers estimats. Per aquest motiu no s'ha separat ni un instant de la col·laboradora.

La família encara ha d'assimilar la pèrdua

L'infern ha acabat. El final no ha estat el que ningú esperava, però la vida ha de continuar. No obstant això, el record de la sevillana continua fent mal a tots els seus cercles pròxims.

És impossible no parlar-ne amb un somriure, encara que la malenconia amenaça cada vegada més forta. Segons ha explicat la germana de Mila, que era com una segona mare per a ella,«han sigut dies molt llargs i bastant durs».

El públic està commocionat per aquestes paraules, ja que tot fa pensar que el patiment es quedarà a la família una bona temporada. D'altra banda, la tia d'Alba Santana ha posat punt final a la seva estada a Madrid.

Després d'arribar a la seva ciutat de residència confessava: «venim cansats, el dolor ha estat molt gran». Tot i que la trista mort ha trencat el cor de molta gent, ningú hauria d'oblidar que Ximénez ha deixat un gran llegat.

Tothom parla molt bé d'ella, fins i tot els seus íntims enemics. Després d'anar-se'n per sempre, el públic ha comprès quina era la grandesa de la tertuliana. Tenia un temperament indomable, però sabia reconèixer els seus errors millor que ningú.

Alguns dels seus amics asseguren que era una dona tremendament insegura i per aquest motiu estava a la defensiva tot el temps. Així mateix, els espectadors estan d'acord amb aquest plantejament. Amb el qual li ho han fet saber a la família.

«Gairebé tots coincideixen en la bona gent que era, en el que l'estimaven, l'admiren. Per a mi és la millor», comenta Concha visiblement emocionada. «Jo sempre he dit que la meva germana és única i irrepetible», declara amb un somriure.

Tal com ha explicat, el record els segueix fent mal, encara que és un dolor que estan disposats a suportar.

«Venim a descansar i no oblidar, però sí a prendre consciència del que ha passat perquè encara no l'hem processat». El desenllaç ha estat molt ràpid i han d'assimilar la tempesta mediàtica que ha generat la notícia.

Els secrets de la col·laboradora

En veure que la mort de l'exdona de Santana genera tants diners, molta gent està desitjant treure els seus secrets a la llum. El programa de Maria Patiño, 'Socialité', ha publicat el seu diari secret.

No obstant això, la germana de l'escriptora assegura no tenir gens de por. Coneix a la perfecció la biografia de la seva germana i està molt orgullosa de tot el que ha fet.

«No hi ha res sorprenent que enterboleixi la seva imatge. Jo ho he viscut amb ella també, hem estat una família molt unida i no veig res estrany», sentència.

Pel que fa a l'enemistat que Ximénez va tenir amb Isabel Pantoja, afegeix: «això va ser en un moment puntual i al final van acabar tenint una bona relació».

Així tot, només queda esperar que la família aprengui a conviure amb l'absència. Encara que, per la seva banda, els espectadors prometen no oblidar-la mai.