Albert Rivera

Albert Rivera, de pedra: un amic de Malú parla i acaba revelant l'engany

Albert Rivera està cansat de sentir sempre els mateixos rumors

Albert Rivera va abandonar la política perquè pensava que el seu hype s'havia acabat. Però no, estava completament equivocat. N'hi ha més d'un, de fet, que continua tenint-lo molt present. Sense anar més lluny, la premsa del cor segueix darrerament els seus passos de ben a prop i investiga la seva vida privada amb gran incisió. 

De fet, des que va començar a sortir amb Malú, mare de la seva filla petita, sempre s'ha rumorejat sobre una suposada crisi.

Albert Rivera ha descobert que Luis Rollán, periodista i gran amic de la cantant, ha parlat alt i clar sobre què està passant. Segons aquest, tot és un muntatge per part de certs mitjans de comunicació, no és veritat que la parella estigui travessant un mal moment, ni tampoc que es vulgui separar.

«Rotundament no i a mi m'ha sorprès moltíssim totes les notícies que s'han explicat, les dades i les teories», explica el col·laborador.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Albert Rivera continua tan enamorat com sempre. | Catalunya Diari

Albert va fer saltar les alarmes perquè a Telecinco van assegurar que no estava passant les vacances d'estiu amb Malú. «Estem parlant d'una gira amb èxit i és cert que abans es va agafar uns dies per estar amb la família a Cadis. És cert que no hi va estar ni amb la seva filla per motius de feina, però puc dir que són en una part de costa d'aquest país», justifica Luis Rollán.

Albert ha assumit que l'amic de la seva parella ha destapat l'engany i que el pitjor encara ha d'arribar, la història no s'ha acabat. Els periodistes que estan seguint la història s'han molestat i ara volen arribar fins al final. Tot i això, l'entorn dels enamorats està tranquil perquè sap que no estan amagant res.

«Malú és extremadament disciplinada, no s'atura ni un segon i cal entendre que hi ha moments on hem d'aturar-nos en la nostra vida familiar». Terelu Campos ha donat la cara per la cantant, ja que considera injust tot allò que n'estan dient. Asseguren que hi ha unes fotos que demostren que el seu estat d'ànim no és bo, però tot té una explicació.

Albert Rivera s'ha reunit amb Malú

Albert Rivera està acostumat a donar explicacions, però mai no havia hagut de parlar de la seva vida privada davant de la premsa. La seva parella tampoc no és amiga dels escàndols privats, així que tot fa pensar que encara tenim molt de misteri per davant. Cap dels dos entrarà a confirmar ni desmentir res i, d'aquesta manera, és complicat que els mitjans frenin la notícia.

Luis Rollán assegura que l'advocat i l'artista estan junts «en una platja d'Espanya», tot i que no n'ha donat més detalls al respecte. Amb aquesta informació ha intentat frenar els rumors perquè la situació està sent cada cop més complicada. Segons explica, només han estat a ciutats diferents perquè els seus projectes laborals eren incompatibles.

Albert Rivera, segons ha explicat la periodista Isabel Rábago, està treballant en un projecte molt especial: vol crear el seu despatx d'advocats. Està centrat en aquest objectiu i ha de resoldre molts assumptes, per això no passa gaire temps amb Malú. A Viva la Vida han deixat clar que tot eren especulacions, un engany que cada cop és més perillós.

Albert Rivera té bon tracte amb la seva família política

Albert també ha estat al centre de la notícia per un altre motiu: diuen que no té bona relació amb la família de Malú. Tot i això, el pare de la cantant ha entrat a Socialité i ha estat molt cordial, no ha dit res dolent sobre el polític. Ell també ha desmentit la ruptura i ha aprofitat per demanar que el deixin al marge d'aquest enrenou.

Rivera està intentant descansar al costat de la seva parella i de la filla que tenen en comú. No amaguen res, però tampoc volen cridar l'atenció, per això cap mitjà sap on són. La neboda de Paco de Lucía sempre s'ha caracteritzat per brillar sobre els escenaris, mai per parlar sobre la seva vida privada.