Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra

Kiko Matamoros revela què amaga Ana María Aldón sobre el testament d'Ortega

Kiko Matamoros pensa que Ana María Aldón està recaptant diners

Kiko Matamoros posseeix una informació que marcarà un abans i un després a la vida televisiva de José Ortega Cano. Aquest cap de setmana, revelava a Viva la vida que la dona del torero està recaptant diners perquè suposadament ha llegit el testament d'Ortega. De moment, però, és una teoria que tenen diversos col·laboradors del programa, entre ells la periodista Pilar Vidal.

Kiko Matamoros va optar per no aprofundir més en l'assumpte, però sap tot el que hi ha darrere i no vol que s'expliquin més mentides. El tertulià José Antonio Avilés, amic íntim d'Ana María Aldón, deixava d'amagar-se per donar la raó al seu company.

«Ortega té una edat i l'Ana sap que pot passar alguna cosa i tem quedar-se vídua i sense poder fer front a les despeses de la casa on viu», explicava.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Kiko Matamoros descobreix el que Ana María Aldón vol amagar | CatalunyaDiari

Per part seva, Kiko està convençut que la dissenyadora continuarà la seva trajectòria mediàtica perquè necessita continuar generant diners. «La sortida als mitjans té a veure amb la necessitat de tenir un patrimoni i un suport econòmic», deia. Però, no s'ha quedat aquí, i és que assegura que Gloria Camila seria la gran beneficiada al testament del mestre.

Així doncs, Kiko per fi ha parlat clar d'un tema que Ana María Aldón s'ha esforçat per tapar perquè li fa molt de pudor. La tertuliana té la seva feina i no necessita res de ningú, però no vol que el seu fill petit canviï de costums. «Potser li fa por que Ortega no pugui mantenir el ritme de vida del nen que tenen en comú», opinava José Antonio Avilés.

Matamoros sap tot el que està passant i pensa que el millor és compartir-ho amb el públic per no crear situacions confuses. «Efectivament, Ana María és conscient que si passa alguna cosa la seva situació econòmica quedarà minvada en relació amb Gloria Camila», explicava. Tot i que entén les necessitats de la seva companya, pensa que n'hauria d'assumir les conseqüències.

Kiko Matamoros coneix què passarà amb l'herència

Kiko ha donat la raó a José Antonio Avilés, que ha assegurat que la dissenyadora està preocupada pel seu futur econòmic. «Tem quedar-se vídua perquè Ortega té una edat i no vol que ni ella ni el seu fill es quedin al carrer», explicava el cordovès. Paraules a les quals Emma García advertia: «Has de tenir cura, l'estàs ficant al forat».

Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós
Kiko Matamoros sap que el millor és explicar la veritat | GTRES

La periodista Pilar Vidal sap que els rumors són certs i ha confirmat les dades que tenen els seus companys de Viva la Vida . «Ha vist el testament, a nosaltres ens ha arribat i és molta casualitat», va comentar. També deixava clar que Ana María Aldón ha negat aquesta notícia, però creu que no està sent sincera.

Matamoros ha descobert, gràcies a les dades aportades per Pilar, que Ana María no pot deixar de treballar durant gaire temps. «Ella em va dir que no es podia permetre estar sense treballar», explica Vidal en un to molt seriós. «Ella té molt clar que els ingressos els necessita per a una casa», afegia Terelu Campos intentant completar la notícia.

Kiko Matamoros exigeix igualtat

Kiko creu que la dona d'Ortega Cano està malament i no dubta del seu testimoni, però exigeix igualtat. Pensa que a Viva la Vida no haurien de posar en dubte Raquel Mosquera, que també ha desaparegut de forma sobtada. La vídua de Pedro Carrasco ha fet saltar les alarmes pel seu estat de salut, ja que alguns periodistes diuen que no és gens bo.

Matamoros ha estat dos mesos a Hondures concursant a Supervivientesi ha tornat completament renovat. No vol problemes amb els seus companys, per això està intentant ser més empàtic i no jutjar abans d'hora. Tot i això, no pot deixar de fer la seva feina, i per això ha explicat el secret de l'herència de José Ortega Cano.