Foto d'Alberto Chicote mig somrient en un photocall.

Alberto Chicote ja ho sabia: apareix nua abans d'anunciar l'embaràs

Chicote també va participar en el 'moment'

Ahir Cristina Pedroche va fer parlar molt. 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, i Lecturas publica que ella i el seu marit, el xef Dabiz Muñoz, estan esperant un fill per al 2023. Innocentada? Doncs encara no se sap.

Segons la revista que ho anuncia en exclusiva, és una sorpresa que Pedroche que tenia pensada compartir amb tots el dia de les Campanades a Antena 3. Un moment que, un any més, compartirà amb Alberto Chicote.

Per promocionar el vestit, com cada any, aquesta vegada Cristina Pedroche ha fet una bogeria per tot l'edifici d'Atresmedia. «El meu moment», no para de cridar a l'espot en què també surt Alberto Chicote.

Foto de Cristina Pedroche nua a 'Y ahora Sonsoles'.
Cristina Pedroche apareix nua al plató de 'Y ahora Sonsoles'. | Antena 3
 

Alberto Chicote no dona crèdit després d'haver d'acompanyar-la un any més

Tot i això, el vídeo ja s'ha fet popular per un altre motiu. I és que Cristina Pedroche hi apareix nua. El seu cos està pixelat, però corre nua per tots els passadissos i platós d'Antena 3. Fins i tot es passeja pel plató de Y ahora Sonsoles davant la mirada de la presentadora.

El més graciós és l'aparició de Chicote al vídeo, curta però intensa: «Estem bojos? Cada any igual! Em podia haver tocat Susanna Griso, la nova, Sonsoles... Però m'ha de tocar cada any la boja de la Pedroche».

Així, a l'espot promocional, que compta amb dues parts, apareix una Cristina Pedroche segrestada. «El pla P», en diuen, en què el dia abans de les Campanades la deixen sortir de la seva habitació per protagonitzar el seu «moment». «Cristina és el teu moment», li diu la persona que la busca.

I tot seguit, Pedroche es perd per totes les instal·lacions d'Atresmedia fins que arriba al carrer i crida «és el meu moment».

Una idea creativa i original per crear expectació de cara que la gent sintonitzi les Campanades d'Antena 3. A més, si a aquest espot li sumem la possible idea de l'embaràs, la gent només veurà Antena 3 per assabentar-se de si és veritat o no.

A més, amb la idea de seguir amb aquesta promoció, la companya d'Alberto Chicote a les Campanades també està participant aquesta setmana a Pasapalabra. Fent companyia a Roberto Leal, Pedroche va estar dimarts, 27 de desembre i ahir, 28 al concurs, i hi serà també avui.

Pedroche i Alberto Chicote no és la primera vegada que fan les Campanades junts

I seguint amb el costum, Antena 3 ha tornat a fitxar Cristina i Alberto Chicote perquè facin les Campanades junts. El millor 'combo' possible, que ja els ha funcionat altres anys, i que aquest repeteixen.

Foto de Cristina Pedroche i Alberto Chicote presentant les Campanades el 2017.
Cristina Pedroche i Alberto Chicote presentant les Campanades el 2016 a Antena 3. | Atresmedia

 

La serietat i la formalitat d'Alberto Chicote amb l'espontaneïtat i la bogeria de la Pedroche. Una combinació força graciosa que cada any aconsegueix més audiència.

I és que, com que el vestit de Cristina Pedroche cada any és més boig que l'anterior, tothom té molta expectació per veure aquest moment.

Foto dels vestits de Cristina Pedroche de Cap d'Any i Pablo Motos a 'El Hormiguero'.
No han estat pocs els vestits que ha fet servir la companya d'Alberto Chicote per fer les Campanades any rere any. | Antena 3
 

Tot i això, aquest any... Anirà nua com avança l'espot publicitari? Caldrà esperar a la nit de les Campanades per veure el look d'aquest any de Cristina Pedroche.

Però ella ja ha avançat diverses pistes de com serà el vestit, que estarà a càrrec del dissenyador Josie.

Captura d'una story de Cristina Pedroche amb els vestits de Cap d'Any.
Story de Cristina Pedroche donant pistes del seu vestit per a les Campanades. | Instagram @cristipedroche

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp