Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Alejandra Martos i Raphael

Alejandra, la filla de Raphael que també ha perdut el seu marit inesperadament

Alejandra Martos ha centrat la seva vida en una activitat molt diferent de la tradició familiar

Alejandra Martos és la filla menys coneguda de Natalia Figueroa i Raphael.

La família de l'artista de Linares sempre ha volgut passar desapercebuda i estar en segon pla, però no ho aconsegueix. Normal, quan el pilar familiar és un dels artistes més emblemàtics d'Espanya.

Alejandra és la mitjana dels germans Martos. Actualment té 48 anys i se sap molt poc de la seva vida privada. De fet, sempre ha defugit de l'espectacle i s'ha mantingut allunyada dels focus que il·luminen els seus pares.

Alejandra Martos durant la seva boda
Alejandra Martos, somrient el dia de la seva boda | GTRES

Tot i això, quan hi ha hagut algun cop sentimental o personal també s'ha sabut. Als seus germans Manuel (el menor) i Jacobo (el gran) els hem seguit més la pista, però ella sempre ha quedat en un segon pla. Fins ara.

Alejandra Martos se separa del seu marit

Alejandra Martos es va casar el 2001 amb Álvaro de Arenaza, amb qui ha tingut dos fills, Manuela que actualment té 19 anys i Carlos, de 16. Són dos dels vuit nets que té Raphael amb la seva dona de tota la vida, Natalia Figueroa.

Alejandra i Álvaro han viscut molts anys feliços, però no van poder superar les seves diferències i es van separar oficialment el 2020. No obstant això, ja feia un any que no vivien junts. Alejandra ha seguit el camí dels seus germans. Manuel Martos també està separat d'Amelia Bono i Jacobo, el seu germà gran, es va separar ja fa anys de l'actriu Toni Acosta.

Es pot dir que les parelles no duren al voltant de Raphael. Totes, menys la seva amb Natalia Figueroa, indestructible després de dècades d'amor.

Alejandra Martos treballa com a restauradora al Museu Thyssen des de fa gairebé 20 anys. L'interès per l'art li va arribar des de ben petita, ja que a casa seva ja es col·leccionaven obres quan era una nena. De fet, va veure que s'hi podia dedicar quan els seus pares la van enviar a reparar part de la seva col·lecció d'obres russes.

El seu treball és minuciós, molt tècnic i de caràcter científic. Sovint pot estar uns quants mesos i fins i tot anys treballant en una mateixa obra per restaurar-la completament. Aquest treball li va com a anell al dit a Alejandra, que és discreta i ja des de petita va ser una nena obedient i responsable.

El casament d'Alejandra Martos i els seus secrets més ben guardats

Al casament hi van acudir moltes celebritats i grans personalitats d'Espanya, «amics de la casa», com ella els defineix. Des de José María Aznar a José Bono, passant per Rocío Jurado, Alaska o Lina Morgan. Ella no dona noms, ni explica cap anècdota, fent gala de la seva discreció.

El padrí de noces va ser Raphael, com mana la tradició.

El seu ja exmarit, ha estat un dels responsables de màrqueting de Telefònica i també ha treballat en una important cadena d'hotels de luxe a Amèrica Llatina. Precisament, Alejandra i els seus fills van estar vivint a Mèxic durant 4 anys, acompanyant-lo durant la seva estada allà.

Alejandra Martos viu actualment a Espanya, on el seu dia a dia transcorre entre la feina, la família i les aficions.

El seu instagram, amb menys de 5.000 seguidors, mostra el seu perfil més humà, discret i sense ganes de popularitat de cap mena.

Entre les seves publicacions més entranyables, ha dedicat un dia feliç a tots els restauradors com ella. També comparteix publicacions i moments especials amb la família i concerts o èxits professionals i artístics del seu pare.

També una foto d'ella somrient amb un discret pastís per celebrar el seu 47 aniversari. Alejandra Martos ha aconseguit ser la més normal de la família d'un artista que, amb 78 anys, segueix sent un referent per a noves i velles generacions del nostre país.