Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Luis Gil

El representant de José Luis Gil explica, per fi, la realitat del seu estat de salut

José Luis Gil va patir un infart cerebral el 26 de novembre passat

L'actor José Luis Gil es continua recuperant a casa de l'infart cerebral que va patir ja fa quatre mesos. L'intèrpret va ingressar a l'Hospital de Nostra Senyora del Rosari el 4 de novembre i va ser atès per un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre.

Per sort, per a l'actor que dona vida a Enrique Pastor a La que se avecina, el 26 de novembre, va rebre l'alta hospitalària. Des d'aquella data, José Luis continua recuperant-se en centres especialitzats i a casa seva.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil en una de les imatges promocionals de la nova temporada de La que se avecina| Mediaset

«La família agraeix la professionalitat i la qualitat humana exercida per tot l'equip de la clínica madrilenya en la seva intervenció durant tot l'ingrés. Confien que la rehabilitació, el temps i l'acompanyament ajudin a una recuperació total». Així deia l'agència que representa l'actor sobre com estava Gil cap a l'1 de desembre de l'any passat.

Poques notícies des que José Luis Gil fos donat d'alta després de l'ictus

Des d'aquell dia, no hi ha molta informació sobre l'evolució del seu estat de salut. Només hem vist alguns petits comentaris d'alguns dels seus companys de la famosa sèrie de Telecinco. Parlem d'actors com Antonio Pagudo, Cristina Medina o Cristina Castaño.

En el cas de Castaño, que està molt afectada, va parlar de l'estat de salut d'un dels seus millors amics i companys de professió. L'actriu va respondre breument a un reporter d'Europa Press on es va mostrar la preocupació que sent pel seu estimat José Luis.

Fotomuntatge de José Luis Gil i Cristina Castaño
José Luis Gil i Cristina Castaño, dos grans amics dins i fora de la televisió. | Catalunya Diari

La famosa actriu, que dona vida a Judith Becker a La que se avecina, ha deixat clar que el seu amic «s'està recuperant a poc a poc. Està tota la família amb ell acompanyant-lo, donant-li tota la força. Estem desitjant que es recuperi i es pugui gaudir-lo», deia la intèrpret.

Fa uns dies es rumorejava que l'actor estava empitjorant, però l'actriu ha sigut clara a l'hora de parlar d'això.

«Jo no tinc notícia que hagi empitjorat, no tinc aquesta informació. El que sí que sé és que està treballant molt la família i ajudant-lo molt perquè es recuperi, estan molt units», ha explicat Castaño fa unes hores.

Última hora de l'estat de salut de José Luis Gil

D'altra banda, aquest dimarts el diari La Razón publicava a la seva pàgina web que havien parlat amb l'agència que representa l'actor de Telecinco.

Segons els han dit des d'aquesta agència, Vihana Producciones, hi ha bones notícies amb relació a la salut del seu representat.

«Segueix el procés de rehabilitació a casa, l'última cosa que han dit els metges és que està dins del procés normal. Ell està posant tot de la seva part i tot del seu esforç, perquè està acostumat a treballar força». Així han explicat els seus propis representants en una xerrada telefònica amb el diari La Razón.

José Luis Gil somrient a càmera
José Luis Gil segueix recuperant-se de l'infart cerebral. | Europa Press

«Té la memòria molt exercitada i en moltes de les coses va molt millor que altres persones que podrien estar a la seva situació», concloïen.

Des d'aquesta agència, diuen que la família de José Luis Gil vol continuar mantenint tota la informació sobre la salut de l'actor en secret.

Segons l'agència, aquest s'assabenta de tots els rumors que hi ha al voltant seu. Quan la seva família cregui convenient que hi ha alguna cosa que hagin de dir públicament, ho faran sense cap problema a través d'un nou comunicat.