Gloria Camila i Wolo

David García, el xicot de Gloria Camila, sap que ha trencat la relació per un insult

Gloria Camila ha explicat a David García què està passant

David García, gendre del torero José Ortega Cano, coneix la situació familiar i mai s'ha pronunciat sobre el tema.

És conscient que la seva parella, Gloria Camila Ortega, està força molesta perquè el clan ha protagonitzat un altre desacord. Aquest cop ha vingut de la mà d'Ana María Aldón i Conchi Ortega, germana del mític mestre.

David García es dedica al món de l'esport i no té intenció de formar part de la crònica social, encara que és un personatge molt buscat. El noi sap que la relació entre Ana María i Conchi Ortega està completament estancada i el motiu és un presumpte insult.

Molts periodistes asseguren que la germana del torero va insultar la dissenyadora, cosa que ella mateixa ha arribat a reconèixer.

Gloria Camila a un photocall d'El Corte Inglés
David García sap que Gloria Camila Ortega té problemes nous. | GTRES 

David manté una relació cordial amb Conchi, que va assumir el 2020 que no havia parlat bé d'Ana María Aldón.

«No sé fer anar gaire bé el mòbil, llavors em van trucar i el vaig deixar posat. Després em va trucar la meva tia i em va dir: 'Què, has vist la teva cunyada?', i li vaig dir aquesta paraula».

▶️ José Ortega Cano admite que lleva muy mal la crisis de su matrimonio

David podria desconèixer l'insult que la tia de Gloria Camila va dedicar a Ana María, ja que cap de les dues vol recordar-ho. «No sé per què vaig dir allò, quan ens fem grans ens tornem molt picants», va comentar Conchi intentant justificar-se.

L'únic que és clar és que la relació entre les cunyades és pràcticament inexistent.

Fotomuntatge de José Ortega Cano, la seva germana Conchi Ortega Cano i la seva dona Ana María Aldón
David García sap què està passant entre Conchi i Ana María Aldón. | CatalunyaDiari 

Gloria Camila, col·laboradora del programa 'Ya son las ocho', ha trencat el seu silenci per manifestar el seu desacord amb tot el que passa.

No vol que la seva família s'enfronti als platós de televisió i no accepta que surtin a la llum determinats conflictes.

David García, sorprès per l'actitud de Gloria Camila

David és conscient que Gloria Camila Ortega està patint, però mai no hauria imaginat que la jove fos tan sincera. Conchi Ortega, tia de la col·laboradora, va trucar per telèfon al programa 'Viva la Vida' per mantenir una conversa pública amb Ana María. Gloria considera que aquest gest es podria haver evitat perquè no vol que la seva família s'enfronti a la televisió.

Gloria Camila ha estat contundent: «Igual que vaig dir que Ana María hauria de tractar els temes dins de casa, això està fora de lloc». La tertuliana pensa que la intervenció de Conchi «no fa bé ningú», però això no és el pitjor de tot.

El més greu és que José Ortega Cano, que segons Gloria «és l'important», està patint i les discussions furguen a la ferida.

García sap quines són les normes de la seva parella, per això ell mai no ha donat cap problema als mitjans de comunicació. «No soc partidària de rentar els plats bruts fora de casa. Hi ha vegades que és important aclarir coses, però no comparteixo aquesta trucada, ni comparteixo la picabaralla, ni retreure res», explica Gloria.

David García, expectant: «Sempre estem donant la nota»

David sap que Gloria Camila manté una relació de plena confiança amb José Ortega Cano, així que és possible que se sinceri amb ell. Però no parlarà de la conversa que van tenir Ana María i Conchi a 'Viva la Vida' perquè no vol augmentar la tensió.

La col·laboradora de 'Ya son las ocho' ha promès que no tractarà amb el seu pare aquest tema perquè no vol preocupar-lo més del compte.

«Jo era a Sevilla, al casament, i el meu pare en un bateig, llavors no ho sé. No he parlat detalladament amb ell d'això i no ho faré perquè és remenar més temes. Cada setmana és una cosa nova, sempre estem donant la nota i generant polèmica», comenta la colombiana.

García gestiona informació privilegiada sobre la família de Gloria, per això el seu testimoni és tan interessant.

Però tothom sap que és impossible parlar amb ell, almenys de manera pública. Guardarà tots els secrets que calguin perquè és un jove responsable que s'ha guanyat la confiança d'Ortega Cano.