Primer pla de Gustavo González.

L'exdona de Gustavo González, noquejada per la trama que ho dinamita tot

Gustavo González, investigat després de rebre una acusació definitiva

Gustavo González, un dels periodistes amb més experiència de Telecinco, s'ha vist involucrat en una investigació policial força delicada.

Fa unes setmanes que tothom parla de la «Operación Deluxe», una trama que ha acabat amb l'acomiadament dels directors de 'Sálvame'. La Fábrica de la Tele, productora del programa, s'ha desvinculat de l'escàndol, però podrien no haver explicat la veritat.

Gustavo González, suposadament, manté amistat amb un policia que li ha facilitat dades privades de moltes cares conegudes.

La col·laboradora Belén Esteban va ser la primera a parlar d'aquest atreviment a la televisió, ja que es va sentir traïda pel seu company. Però ella no ha estat l'única, de fet hi ha 140 famosos que podrien haver estat objecte d'investigacions irregulars.

El periodista Gustavo González durant un acte al bingo Las Vegas el 2018
Gustavo González té cinc fills i quatre són de la primera dona. | GTRES 

Gustavo va tenir quatre fills amb la seva primera esposa, una dona anomenada Toñi que pretén estar al marge del món de l'espectacle. És una persona coneguda a Telecinco, però no hi ha imatges i només ha parlat amb la premsa en una ocasió.

Ho va fer per confirmar que havia passat pàgina, que havia superat el divorci i que estava en una altra etapa de la seva vida.

Sembla que Gustavo va ser deslleial a la seva exdona amb María Pascual i l'escàndol es va convertir en notícia durant molt de temps als programes de Telecinco.

Toñi ho va passar força malament, encara que és una persona forta i va aconseguir superar l'ensopegada sense problemes. Afortunadament per a ella, ja no té res a veure amb el tertulià de 'Sálvame', ja que la seva situació legal podria ser delicada.

Gustavo González, en dificultats: «Directius imputats»

Gustavo vol tenir bona relació amb Toñi perquè va estar amb ella molt de temps i és la mare de quatre dels seus fills. Però l'exdona de González ha patit molt i és possible que tingui intenció de mantenir les distàncies durant una bona temporada.

La «Operación Deluxe» no ha fet més que contaminar aquest enllaç, així que no vol tenir res a veure amb l'assumpte.

Gustavo González i María Lapiedra.
Gustavo González compta amb el suport de María Pascual. | GTRES 

González ha estat assenyalat després de sortir una exclusiva publicada al diari 'El Mundo', ja que la seva presumpta forma de treballar podria ser irregular. Beatriz Miranda, autora de la investigació, ha concedit una entrevista a EsRadio per explicar tot el que ha descobert.

Suposadament el col·laborador de 'Sálvame' guarda «informació sensible des del 2011», any en què encara estava amb la seva exdona.

El tertulià és conscient que la «Operación Deluxe» ha esquitxat molta gent, entre d'altres els directors de La Fábrica de la Tele.

«La grossa de l'assumpte no era Gustavo, era La Fábrica perquè hi ha molts directius imputats», explica Beatriz Miranda. Suposadament estan sent investigats per «generar contingut» gràcies a la informació que els facilitava un policia amic de González.

«La direcció de 'Sálvame' demanava al policia informació sobre certs famosos per generar continguts. Sorprèn que diguin que no coneixen el policia perquè m'han arribat fotos de gent de La Fábrica amb ell», deixa anar Beatriz a EsRadio.

Gustavo González va amagar el secret

Gustavo era conscient del que estava passant, però no va explicar res per no fer saltar les alarmes abans d'hora. Segons expliquen a EsRadio, el conseller delegat de Mediaset España està molest i podria prendre mesures contra 'Sálvame'.

«Paolo Vasile està molt enfadat amb l'assumpte i el format perilla, és clar. És curiós que aquesta investigació que fa tants anys que dura s'hagi silenciat perquè Valldeperas ha anat a plaça Castella diverses vegades i no havia transcendit».

Toñi, exdona de Gustavo, està contemplant l'enrenou des de la distància, ja que ja no hi té res a veure. El 2019 va parlar per primera i última vegada per deixar clar que el seu divorci era cosa del passat.

«Ara estic feliç, fa molt de temps que va passar això de la nostra separació i ja no tinc res a dir», va declarar amb contundència.