Primer pla d'Ana Obregón somrient

Ana Obregón mostra el famós que li ha retornat el somriure

Ana Obregón torna a ser feliç gràcies a un home molt conegut

Ana Obregón ha passat per moments molt durs en els últims anys. El càncer que va posar fi a la vida del seu fill va ser el començament d'una etapa que vol deixar enrere, tot i que és molt complicat passar pàgina. 

El càncer que va tenir el seu fill Álex Lequio durant cinc anys i el patiment de l'actriu la van consumir a poc a poc.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón segueix trobant a faltar el seu fill Álex Lequio. | Catalunya Diari

Tot i lluitar amb totes les seves forces, la mort del seu fill, fa gairebé dos anys, la va deixar destrossada. Era el mes de maig del 2020 quan el fill de l'actriu moria i la biòloga començava una etapa de dol de la qual li va costar molt sortir.

Els primers mesos, Obregón va estar tancada a la seva habitació gairebé sense sortir-ne. I és que el cop va ser tan dolorós que no era capaç de veure res positiu a la seva vida en aquell moment.

▶️ Ana Obregón anuncia algo inesperado tras una difícil decisión

Ana Obregón intenta remuntar després de passar la pitjor etapa

Tot i que la seva família l'ha ajudat molt, l'Ana no podia comprendre que aquesta malaltia li hagués tret el seu únic fill. Amb el pas del temps, la presentadora va començar a entendre, gràcies a Susana Uribarri, la seva representant, que havia de tornar a fer vida normal. La feina seria una bona opció de recuperar la il·lusió per viure.

Ana Obregón va tornar a la televisió donant les Campanadas de 2020 al costat d'Anne Igartiburu, moments que van ser molt emotius i especials. A partir d'aquell moment, tot i seguir baixa d'ànim per perdre el jove, l'Ana va començar a veure les coses d'una altra manera. Aquest últim any, l'actriu i presentadora ha continuat pensant en les coses bones que té la vida gràcies a la seva gent.

Bertín Osborne i Ana Obregón
Ana Obregón va concedir la seva entrevista més difícil. | Mediaset

També vam poder veure a Obregón parlar amb molta sinceritat de tot el procés de la malaltia, mort i dol de la pèrdua del seu fill.

Ho va fer amb Bertín Osborne, el seu gran amic, en una entrevista que vam veure l'Ana més humana. Va ser la xerrada més especial de la història del programa Mi casa es la tuya.

En els darrers mesos, hem conegut que l'Ana farà una pel·lícula sobre la seva vida de la mà del 'Grup Ganga'. Un projecte que il·lusiona molt a la biòloga.

Ana Obregón recupera la il·lusió amb Omar Montes

En els últims dies, hem vist l'actriu posar en uns 'Instagram Stories' amb Omar Montes. «Porta tot el dia plovent, però estic amb l'Ana i surt el sol». Així deia Omar Montes en un dels seus missatges posant somrient al costat d'Ana Obregón.

El cas és que la presentadora treballarà en un nou projecte amb el cantant, cosa que fa molt feliç a l'actriu com es pot veure en aquests stories. Una gran alegria per a Ana, que sembla que cada cop més torna a recuperar el somriure.

Captura d'imatge d'un video d'Ana Obregón i Omar Montes.
Omar Montes i Ana Obregón fent un tiktok junts. | CatalunyaDiari

El títol de la cançó amb què fan playback és Risueña, l'últim single d'Omar Montes amb Daviles de Novelda, que va llançar fa uns dies. El cantant va pujar el vídeo a 'TikTok' amb Ana i acumula més de 45.000 'likes'.

No sabem encara de què es tracta aquest projecte que tenen entre mans, però sí que tenim clar que qualsevol cosa que fa Omar acaba sent un èxit. Una cosa que l'Ana celebrarà, i actualment, el que més li convé és no parar de treballar i recuperar la il·lusió perduda.