Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla mitjà de Cristina Saavedra en un telenotícies.

Mor la germana gran de Cristina Saavedra, presentadora de La Sexta

Cristina Saavedra també va perdre a la seva germana petita fa menys d'un any

Una altra tragèdia a la vida de la periodista de La Sexta, Cristina Saavedra.

Segons ha confirmat La voz de Galícia, aquest dimarts ha mort la germana gran de la presentadora, a la Corunya, a causa del càncer que patia des de feia temps. La germana de Saavedra ha mort a l'edat de 50 anys i era mare de dues filles adolescents.

Malauradament, no és l'única vegada que Cristina Saavedra passa per un moment semblant, ja que fa menys d'un any també va morir un altre familiar molt important. El juny del 2021 moria la seva germana petita, tan sols 12 dies després de la mort de la seva àvia.

La locutora d'informatius ja va fer públic que la seva germana gran estava lluitant incansablement contra el càncer. Ho va fer llançant un emotiu missatge a Twitter, en què demanava «anomenar les coses pel seu nom».

«Lluitar és aixecar-te del llit molt després de la químio per esmorzar amb les teves filles. És eixugar-te les llàgrimes quan et quedes amb els pèls a la mà després de rentar-te els cabells».

Cristina sempre ha elogiat el coratge de la seva germana davant de la malaltia, tot i que finalment no ha pogut vèncer-la.

Els problemes a l'hospital on estava ingressada la germana de Cristina Saavedra

La periodista va denunciar l'altre dia els problemes que hi havia a l'hospital on estava ingressada la seva germana. Segons Saavedra, s'estava rodant una pel·lícula a l'interior del centre. Això va fer que durant algun temps no es pogués accedir a la planta dels malalts de càncer.

Cristina deia que «en aquest hospital hi ha malalts acomiadant-se de la vida. Malalts amb càncer terminal». Aquesta denúncia va rebre el suport de milers d'usuaris. «Senyors, aquest no és el lloc per a un rodatge. Aquí corre el temps. Hi ha molt dolor. Molt»

Cristina Saavedra és una de les cares més conegudes d'Atresmedia, ja que fa més de deu anys que condueix els serveis informatius de La Sexta.

Tot i que cada dia explica l'actualitat als espectadors, molt pocs sabien que sota la seva professionalitat, serietat i enteresa hi ha un dolor molt gran. Cristina ha perdut en menys d'un any dues germanes i la seva àvia. Sens dubte, una situació molt dura de la qual trigarà temps a recuperar-se.