Primer pla d'Alejandra de Rojas seriosa.

Alejandra de Rojas: la seva germana confirma el que tothom sospitava

Alejandra de Rojas s'haurà quedat estupefacta amb les declaracions

Alejandra de Rojas ha passat de ser una dona d'alta societat coneguda en certs cercles a ocupar portades de mitjans de comunicació. Tot perquè ha sortit a la llum que podria ser la filla secreta del rei emèrit.

Alejandra no ha volgut parlar de l'assumpte i ha vist el monarca desmentir la notícia, però els rumors i les informacions continuen apareixent. És més, ha parlat la seva germana, Ana, i amb les seves paraules ha confirmat el que se sospita. Sí, que el pare legal no n'és el biològic.

Fotomuntatge d'Alejandra de Rojas i el rei Joan Carles I
Alejandra de Rojas sap que Ana ha explicat una dada desconeguda relacionada amb l'emèrit. | Catalunya Diari

Alejandra de Rojas, perplexa davant les declaracions

Alejandra de Rojas s'ha posat a l'ull de l'huracà després de revelar-se al llibre King Corp. El imperio nunca contado de Juan Carlos I que el seu pare és aquest monarca. S'hi ha detallat que va néixer fruit de l'amor entre ell i la seva mare, la comtessa de Montarco. Aquest secret sembla que s'ha mantingut ocult fins ara. De fet, ella és oficialment filla d'Eduardo de Rojas i Ordóñez.

Tot i això, ara aquest escàndol s'ha vist augmentat per les declaracions que ha fet la seva germana, Ana de Rojas. Sí, perquè la dona no ha tingut objeccions a afirmar amb absoluta certesa alguna cosa davant el periodista César Lumbreras. Ha confessat que sap que Alejandra, amb qui no té relació des que va morir Eduardo, no és filla del seu pare. Exactament, ha afirmat el següent:

«Hem guardat silenci durant 40 anys tota la família sent conscients que efectivament Alejandra no era filla del meu pare. Ell va voler, cavallerosament, donar-li els seus cognoms i tractar-la com a filla, doncs això s'havia de respectar. Però és clar, quan ja salta als mitjans has de dir: "Escolti, jo no sé qui és el pare d'aquesta criatura ni m'importa un rave". A mi el que m'importa és que el meu pare va tenir un gest cavallerós que es va guardar en secret. Amb ella va ser un pare excepcional i la va tractar meravellosament, ja que ella era la nena favorita, sens dubte».

Alejandra de Rojas sap que la polèmica continua

Alejandra de Rojas és conscient que les seves paraules d'Ana han avivat l'escàndol. Ho ha fet més encara amb altres que ha declarat a La Gaceta de Salamanca, on fins i tot ha donat més dades. Així, ha exposat:

«Tots sabíem que no és filla del meu pare perquè genèticament no s'assembla gens als Rojas. Tots som baixets i amb trets indians i ens preguntàvem d'on havia sortit aquesta bellesa. Elucubràvem si seria filla d'un portuguès anomenat Rui, amic de la segona dona del meu pare, que apareixia i desapareixia i era maquíssim».

Alejandra ha vist que la seva familiar, almenys legalment, ha ficat a l'equació un altre home com a possible pare d'ella. Tot i que no descarta ningú com a progenitor: «Em sembla indignant que això surti a la llum, sigui qui sigui el seu progenitor».

Així mateix, per incentivar l'especulació, ha deixat clar a través d'una dada que la mare de la jove i l'emèrit hi tenien bona relació. Ha admès que la dona del seu pare presumia del contacte i «la reina Sofia la va vetar a Zarzuela. Jo crec que la va vetar perquè era una mica insistent. Fins al punt que la infanta Margarida em va demanar que parlés amb ella per dir-li que fos més discreta».

Alejandra és conscient que la seva vida i la dels Rojas estan ara al disparador, cosa que no li agrada ni a ella ni a Ana. Aquesta ha exposat: «El meu pare va ser molt generós, la va reconèixer i li va donar els seus cognoms, però ara sembla que, a sobre de banyut, és idiota». A això ha afegit que «això taca l'honor del meu pare i de la meva família» i que espera que unes proves d'ADN resolguin aquest «assumpte tan grotesc».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!