Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio al·lucina amb les exigències de Terelu Campos al seu nou xicot

Terelu sorprèn amb la seva selecció a l'hora de buscar parella

Terelu Campos ha estat sempre unida a la seva filla i, especialment, en els pitjors moments de la televisiva. Totes dues són ungla i carn i, des de fa temps, han treballat juntes en un plató de televisió. Per desgràcia per a totes dues, els caps de Telecincovan decidir que Viva la vida tanqués els caps de setmana i s'han hagut de buscar la vida.

Mentre que la jove es troba, actualment, sense feina, Terelu Campos continua treballant a Mediaset. Ho fa al capdavant del programa Sálvame en el període de vacances de Jorge Javier Vázquez, que no tornarà a Telecincofins al setembre.

En el marc de la feina de casa com a conductora del programa de La Fábrica de la Tele, la mare d'Alejandra Rubio ha d'acceptar qualsevol repte. Una secció que no és nova al format de la cadena de Fuencarral. De fet, els darrers dies, hem vist Terelu Campos dir sí a alguna curiosa secció en què li han proposat trobar parella.

No dona crèdit amb les exigències de Terelu Campos per trobar xicot

Terelu fa anys que està soltera. El cas és que, després de suggerir-li el repte a Carlos Lozano, presentador de Sálvame Sandía, David Valldeperas ha anat més enllà. I és que ha pensat que la seva amiga Terelu també hauria de passar per aquest repte televisiu per veure si li podien trobar parella.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Terelu Campos i la seva filla s'emporten d'allò més bé| GTRES

El cas és que aquesta setmana la mare d'Alejandra Rubio ha agafat el toro per les banyes. I, malgrat ser reticent a l'hora de buscar un nou xicot, està ansiosa per saber quin candidat es presenta al programa i si algun la pot atraure.

Per part seva, Alejandra s'ha quedat realment al·lucinada amb les exigències de la seva estimada mare. La veritat és que la televisiva no creia quan Terelu Campos començava a enumerar les condicions que ha de tenir un home per poder-la enamorar.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos ha acceptat la invitació del seu programa perquè busqui parella en directe | Mediaset

«Que no sigui un gandul»

Tot i que ha confessat diverses vegades que l'amor i les parelles no estan entre els seus principals objectius, Terelu Campos ha fet un pas endavant. Així que, durant els propers dies, podrem veure els primers futuribles xicots i les primeres cites de la filla de María Teresa.

«Vull que no estigui mirant tota l'estona com de bo que està. Que accepti que no soc un cos Danone, que no sigui mut, però tampoc un pallasso. Que tingui els fills criats…», començava dient Terelu Campos.

Però, no es queda només aquí Terelu Campos. De fet, demanava el següent: «Que no sigui un gandul, que li agradi el carrer, els bars i els restaurants». I és que la televisiva té clar que vol anar al gra en aquest tema.

Alejandro Rubio continua sent l'home de la seva vida

Quan li preguntaven pels homes de la seva vida, la filla de María Teresa Campos no entrava a repassar-ne cadascun. Però sí que n'hi ha un que el té en alta estima. Parlem del seu exmarit Alejandro Rubio, el pare de la seva única filla, Alejandra.

▶️ Jordi González amenaza a Telecinco si no cumplen su deseo

«Ell és a part. Alexandre és una persona a qui estimo i respecto i tinc afecte i està en tots els moments de la meva vida. Alejandro és a l'equip especial dels homes de la meva vida, és un punt i a part», deia emocionada en ple directe.

La veritat és que la relació amb el pare de la seva filla és fantàstica en tots els aspectes. Es tenen afecte, es recolzen i comparteixen el millor que han fet a la seva vida: la seva filla, Alejandra Rubio.