Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Rocío Carrasco confirma que la seva filla ja ha fet el pas que tant esperava

La filla de Rocío Carrasco ha pres una decisió compromesa

Des de fa setmanes, Amador Mohedano està treballant al seu documental que servirà de resposta a totes les acusacions que Rocío Carrasco ha abocat sobre ell i la seva família.

Sens dubte, amb el gran enrenou mediàtic que va generar la docusèrie Rocío: explicar la verdad para seguir viva i la seva seqüela En el nombre de Rocío, són molts membres de la família Flores i Mohedano que també volen parlar.

Rocío Flores hauria declinat formar part d'aquest nou documental

Des que Rocío Carrasco decidís parlar d'una vegada per totes, la seva filla Rocío va passar a formar part de l'ull mediàtic i, a més, és la diana de multitud de crítiques. Per això, s'esperava que la col·laboradora del Programa d'Ana Rosa parlés al documental d'Amador Mohedano.

Imatge d'Amador Mohedano a plató.
Amador Mohedano prepara un documental per venjar-se. | Mediaset

La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco era una de les persones sobre les quals hi havia més expectació. Tot apuntava que Amador hauria estat intentant convèncer-la perquè aparegués en aquesta nova docusèrie.

No obstant això, Rocío Flores ha optat per romandre al marge i no formar part d'aquest projecte. El documental s'estrenarà a través de Youtube i, malgrat que encara no se'n sap data d'estrena, ja hi ha una gran expectació.

La filla de Rocío Carrasco prefereix allunyar-se de la polèmica per un temps

És evident que els darrers mesos han estat molt convulsos per a Rocío Flores. Últimament, la filla de Rocío Carrasco ha decidit desconnectar de tot allò relacionat amb la seva família.

Potser aquesta és una de les raons que l'han impulsada a no formar part del documental d'Amador. Encara que és poc probable que hi hagi una futura reconciliació entre ella i Rocío Carrasco, la veritat és que la noia no vol continuar avivant el foc.

Rocío Flores està de vacances

En els darrers dies, Rocío Flores ha estat molt activa a través de les seves xarxes socials. Tot i això, cap de les últimes publicacions està relacionada amb la seva faceta professional. Més aviat, tot el contrari.

La filla d'Antonio David abandonava els seus compromisos professionals a la televisió, fins i tot no va ser present a la gran final de Supervivientes 2022. La jove s'ha pres uns dies de desconnexió de la pantalla petita.

Rocío reapareixia a través de les seves xarxes socials amb una fotografia aclarint tots els dubtes. La col·laboradora de televisió està passant uns dies de vacances i la destinació escollida ha estat Mojácar, a Almeria. D'aquesta manera, la neta de Rocío Jurado s'allunya completament de totes les polèmiques que l'han envoltada els últims mesos.

Tanmateix, Mojácar no ha estat l'única destinació que ha visitat. Rocío també ha estat recorrent les aigües d'Eivissa, Marbella i Tarifa.

Aquests dies de sol i sorra li han servit per desconnectar i també per reflexionar. La jove publicava el següent a través del seu Instagram: «Ens passem la vida buscant la felicitat completa, la feina perfecta, la casa dels somnis i la persona correcta. Gaudim més el present, la resta arriba i es construeix».

El que sí que és un misteri és amb qui haurà passat aquests dies de desconnexió. Ja que en cap moment no se l'ha vista amb la seva parella, Manuel Bedmar. És molt probable que Rocío hagi decidit passar aquests dies en solitud.

José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones

Pel que fa al seu futur professional dins de la pantalla petita, se sap poc sobre el fet de si tornarà al plató d'El programa d'Ana Rosa o si se centrarà, exclusivament, en la seva faceta com a influencer.