Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira deixa clar que guanya més diners que la seva xicota i Telecinco emmudeix

Yulen sorprèn tothom amb el seu sou

Yulen Pereira intentarà treure-li el màxim de profit el seu pas per Supervivientes. Sap que a partir d'ara l'esperen 'bolos', exclusives a les revistes i programes de televisió. Però, més enllà del seu concurs, el que interessa en realitat és la seva relació amb Anabel Pantoja.

És conscient que se li obriran moltes més portes. De fet, alguns col·laboradors de Telecincovan anar destapant les seves intencions en els darrers dies. Per exemple, Rafa Mora va assenyalar que el seu propòsit des de fa temps era assolir la fama i ara estaria en el camí correcte.

La presència de Yulen als mitjans li podria reportar grans quantitats de diners. En una entrevista que concedia recentment en una publicació confessava els diners que s'embutxacaven cada mes. Així, deixava entreveure amb les seves paraules que la seva situació econòmica no era tan bona com voldria.

Va aterrar a Hondures com un personatge desconegut, amb una àmplia trajectòria com a professional de l'esgrima a l'esquena. Però aquest esport no li reportava gaires ingressos, i li costava arribar a final de mes.

Explica que fins i tot va haver de posar-se a treballar a bars per aconseguir diners, però possiblement mai més es veurà en l'obligació de posar copes. Sí, perquè sembla que li està agafant el gust a vendre la seva vida.

Durant les primeres setmanes a Espanya va aprofitar el temps per veure els seus pares, reunir-se amb els amics i signar un contracte amb una revista. Tot això mentre esperava pel retrobament amb Anabel Pantoja, que va tenir lloc fa una setmana als platós.

Imatge de l'esportista Yulen Pereira concursant a Supervivientes 2022
Yulen Pereira començarà a guanyar més diners | Mediaset

Es van tornar a veure les cares després d'un temps distanciats. Tot i això, el retrobament va ser molt més fred del qual esperaven els espectadors. En un primer instant amb prou feines es van saludar, intentant mantenir les formes en públic.

Tant Yulen Pereira com la seva noia semblaven avergonyits per la situació, ja que els costava fer-se un petó o una abraçada davant de tanta gent. Però finalment hi va haver cert acostament.

Durant la darrera setmana van intentar recuperar el temps perdut. Així que, van allotjar-se en un luxós àtic que havia llogat la neboda de la 'tonadillera', puix que segurament el jove esportista no s'ho hauria pogut permetre amb els seus ingressos.

Asseguren que van pagar 500 euros per cada nit. Una quantitat que pot resultar excessiva per a la majoria, però no per a una col·laboradora de televisió i 'influencer'.

«És molt complicat viure de l'esgrima. Abans de Supervivientes rebia ajuda d'un projecte per entrar entre els 12 millors del món», va dir ell.

Tot i tractar-se d'un esportista d'elit que lluita per aconseguir un lloc en els propers Jocs Olímpics, el seu salari era força baix. Concretament, guanyava 1.000 euros al mes.

És més, durant algunes èpoques es va haver de buscar la vida per mantenir-se, perquè l'esport mai li ha permès viure de manera acomodada.

Yulen Pereira rendibilitzarà la seva relació

Yulen Pereira explicava a la capçalera que «en els anys que no he cobrat he hagut de treballar posant copes o sent DJ». Però tot indica que aquesta etapa ja forma part del passat, ja que ara el seu pas per la televisió li garantirà fama i diners.

Va sortir del 'reality' amb les butxaques plenes, però sap que el millor encara està per arribar. Té previst treure'n benefici també a la seva relació amb la col·laboradora de televisió. I és que apropar-se a la família Pantoja és una garantia d'èxit.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel està disposada a concedir una oportunitat a Yulen | Telecinco

Alguns companys d'Anabel consideren que l'esportista és un interessat, a qui només preocupa la popularitat. De moment, ella està disposada a concedir-li una oportunitat. Això sí, admet que vol anar «a poc a poc» per no emportar-se grans decepcions.

Per la seva banda, Yulen no vol desaprofitar aquesta oportunitat. Està en joc molts diners i fins i tot hi ha la possibilitat que ingressi més que la mateixa col·laboradora. Sí, perquè els 'bolos' i les exclusives resulten molt atractives.