Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja, enfonsada pel càncer que el seu amic ha amagat fins al final

Anabel Pantoja, consternada després de conèixer que algú proper ha tingut càncer

Anabel Pantoja ha tornat de Supervivientes més enamorada que mai de Yulen Pereira. Tanmateix, han estat uns dies frenètics per a l'exsupervivent a la capital d'Espanya perquè s'ha retrobat finalment amb el seu exmarit Omar Sánchez.

Per això, aquests últims dies, la neboda d'Isabel Pantoja ha decidit allunyar-se una mica de la pressió mediàtica. Se n'ha anat fins a Sevilla per veure la seva família i els seus amics més propers. La veritat és que, mentre es trobava de camí cap a la capital andalusa, la col·laboradora de Sálvame s'ha quedat de pedra en llegir el testimoni d'un dels seus pilars als Cayos Cochinos.

Estem parlant del guanyador de Supervivientes 2022, que va aconseguir la victòria en una emocionant final contra Marta Peñate.

Anabel Pantoja es queda de pedra després d'assabentar-se

Després de rebre el xec de 200 000 euros, el xicot de Tania Medina va concedir una entrevista en profunditat per a la revista Lecturas. Allà, va revelar algunes coses sobre el seu fill que han deixat consternada la seva amiga Anabel.

I és que, per a Alejandro Nieto, el seu fill és un dels pilars vitals de la seva existència. El guanyador de l'última edició del reality estrella de Telecinco donaria la vida pel petit. Ara sabem que el jove va patir el drama del càncer amb només dos anys.

Primer pla d'Alejandro Nieto
Alejandro Nieto ha deixat de pedra la seva amiga Anabel Pantoja. | Telecinco
 

El fill de l'exconcursant de La isla de las tentaciones va arribar al món quan Nieto tenia 22 anys i va ser pare amb la seva «xicota de tota la vida». L'andalús era massa jove i no se sentia preparat per convertir-se en pare. Això sí, una vegada que va tenir la criatura, la seva vida va fer un gir important i ara és la persona que fa que s'aixequi il·lusionat cada matí.

Anabel Pantoja, impactada en veure que Alejandro Nieto va passar pel pitjor

«Jo llavors no volia ser pare i ho reconec, però ser-ho m'ha fet més competitiu, potser, més salvatge, més home… digues-ho com vulguis», explica a la revista Lecturas.

Però la paternitat a aquella edat primerenca no va ser l'única cosa que va fer créixer mentalment el Míster Espanya Internacional 2015. Hi va haver un altre punt d'inflexió: parlem de la malaltia del petit que gairebé posa fi a la seva vida.

Quan el menor es va posar malalt, l'amic d'Anabel va viure els pitjors mesos de la seva vida. El nen, que va haver de passar llargues temporades hospitalitzat, va ser el motiu pel qual el gadità es va veure obligat a abandonar Gran Hermano VIP 4.

La malaltia que ha pogut superar el fill d'Alejandro

Per sort, el seu fill ja s'ha recuperat de la malaltia, però encara recorda com de malament ho va passar i ho qualifica de veritable «infern».

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
Tania Medina i Alejandro Nieto a 'Supervivientes 2022'. | Mediaset
 

Fins i tot, el mateix Alexandre s'hauria posat al lloc del seu fill perquè no li hagués tocat a ell aquell càncer. «Moltes vegades he pensat que tant de bo ho hagués tingut jo i no ell, però això és impossible», expressa.

Tot i que no va ser una etapa fàcil, ara com ara el nen està perfecte i només va a les seves «revisions» per confirmar que tot va bé. «Quan s'ha curat, he sentit una alegria immensa. És el millor que li pot passar a una persona», assenyala a la revista esmentada.

La parella de Tania Medina confessa ser «molt feliç» en veure la model «morir d'amor» amb el seu fill, ja que «es porten molt bé». Alhora, aquest vol fer servir una part dels diners del premi pel futur del nen, que ara ja té 8 anys.