Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

Alejandra Rubio, 'amargada' davant les reaccions al seu canvi de 'look'

La filla de Terelu Campos ha compartit la seva nova imatge a les xarxes socials

A principis d'octubre, Alejandra Rubio va començar el procés de canvi d'imatge i no ha estat fins aquest moment que ha aconseguit obtenir el resultat que volia. La filla de Terelu Campos ha deixat enrere la seva llarga cabellera de color negre que tant la caracteritzava i s'ha posat en mans del seu perruquer de confiança pel seu nou 'look'.

La jove volia un canvi tan radical que era impossible arribar a obtenir-lo d'una sola vegada, per això no ha estat fins ara que no ha aconseguit arribar al to que desitjava. La col·laboradora de 'Viva la vida' ara porta la seva llarga cabellera en un to pèl-roig, després d'haver estat el dijous passat set hores a la perruqueria. Alejandra ha triat un to que va d'acord amb la temporada de Halloween i que no ha dubtat a compartir a les seves xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome home Magic

Una publicació compartida de ALX ? (@alerubioc) el

A més, aquest nou color per a la seva cabellera també ens ha recordat al taronja que lluïa la seva mare, Terelu Campos, fins fa unes setmanes i que ha canviat per ros platí. Així doncs, sembla que totes en el clan Campos estan completament lliurades als canvis radicals d'imatge. El nou 'look' d'Alejandra Rubio, amb una llarga cabellera en un to vermellós, a més, ens recorda molt a una princesa 'Disney': Ariel, de 'La Sirenita'.

Collage d'Ariel i Alejandra Rubio
Alejandra Rubio i Ariel, de 'La Sirenita' | Espanya Diari

L'amistat entre Alejandra Rubio i Marta López

Alejandra Rubio i Anita Matamoros van ser grans amigues en el passat, però el pas del temps i alguns malentesos les van separar i van decidir prendre camins per separat. No obstant això, fa tan sols uns mesos, la filla de Terelu Campos confessava a 'Viva la vida' que havien reprès el contacte i que ja no existia cap problema entre elles.

Però hi ha una cosa que podria tornar a posar punt final a aquesta relació: l'amistat entre la neta de María Teresa Campos i Marta López . Per tots és sabut que a Anita Matamoros no li agrada la relació que manté el seu pare, Kiko Matamoros, amb López, però com l'afectarà que sigui amiga d'Alejandra Rubio? Les dues van fer gala de la seva magnífica relació a través de les xarxes socials quan van coincidir a la perruqueria per fer-se un canvi de 'look' i, posteriorment, van allargar la trobada en una terrassa de la capital.