Letícia, dividida en adonar-se de les 'diferències' clares entre Elionor i Sofia

L'eterna lluita dels reis perquè la princesa Elionor no agafi cap mena de complex

Elionor, Letícia i Sofia el dia 12 d'octubre de 2020
La diferència física entre Elionor i Sofia  preocupa als reis | GTRES

El rei Felip i la reina Letícia, com la resta dels pares mortals, tenen preocupacions per les seves filles, les quals són el seu principal motor. Volen que visquin una vida completament plena i feliç. A més, el fet que Elionor i Sofia siguin personatges públics i estiguin exposades a opinions tan diferents, fa que el nivell d'inquietud dels reis només vagi en augment.

La principal inquietud que viuen avui dia a la Casa Reial és que les petites són molt semblants, però hi ha alguna cosa que les diferencia i que als reis no els agrada ni un pèl. Així donava l'exclusiva la cronista Laura Fa en el seu podcastde 'Lecturas': «Els reis porten fatal que Sofia sigui més alta que Elionor. Per això, li posen aquests cops de taló perquè estigui a l'altura de Sofia».

Els reis volen evitar que Elionor tingui complex 

Encara que les nenes són molt diferents, ja que, d'una banda, Elionor és rossa amb ulls blaus i, d'altra, Sofia és més alta que la seva germana gran, més corpulenta amb 13 anys i té els ulls foscos, només es porten un any i mig i durant tota la seva infància han semblat siameses. Però ara ja no, i Letícia pateix perquè l'hereva no agafi complex de baixeta.

Per aquest motiu, sempre intenten que Elionor aparegui amb talons o amb un 'look' més destacat que la petita de la casa. Encara que sembli increïble, a part d'evitar aquest complex, volen que se les diferenciïn perquè els ciutadans sàpiguen qui és la princesa. Dins del seu món hi ha un altre problema comú que tenen Elionor i Sofia: molts es refereixen a les filles dels reis com a les infantes. Un error descomunal i molt comú, que la societat espanyola no aconsegueix corregir.

Des que Felip és rei, Elionor ha pujat de categoria i ja no és infanta, sinó princesa, però fa molts anys que Espanya està familiaritzada amb les infantes, Cristina i Elena, i costa canviar el xip. Les germanes de Joan Carles I, Pilar i Margarida, eren també infantes. Les germanes de Felip, respectives dones de Marichalar i Urdangarin, anaven sempre en 'pack' i es feia referència a les mateixes com a 'les infantes'. Però ara cal distingir a altres dues germanes Borbó, que pertanyen a la nova generació i van per separat: la princesa Elionor i la infanta Sofia.


Comentaris

envia el comentari