Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

Isa Pantoja es retoca la cara i el resultat canvia la imatge que tenim d'ella

La col·laboradora de televisió ha compartit la seva nova imatge a través de les xarxes socials

Durant els últims mesos, Isa Pantoja ha compartit amb tots els seus seguidors els problemes que ha tingut amb els herpes, una infecció que li estava donant molts problemes. Ara ha aprofitat la seva estada a Madrid per solucionar l'alteració dels seus llavis, encara que no ha estat l'únic canvi que s'ha fet.

El dimecres passat, la filla d'Isabel Pantoja va anar a visitar el seu metge de confiança a la capital espanyola per sotmetre's a un dels seus retocs estètics preferits. «Tenia moltes ganes de corregir-me els llavis. Amb això dels herpes se m'infla més una banda que una altra», va assenyalar a través de les seves xarxes socials.

Allà es va sincerar i va confessar que l'aparició constant d'aquestes erupcions es devia a un nivell baix de defenses, segons el seu metge. «No trobo remei perquè em marxin», va manifestar. Ara ha mostrat a Instagram el resultat dels seus llavis, després d'haver-se injectat àcid hialurònic.

La col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' s'ha mostrat encantada amb el seu nou canvi, amb el qual se li veu la boca molt més carnosa i, a més, almenys durant un temps, no tornarà a patir els herpes. També ha aprofitat l'ocasió per fer-se un altre retoc que tenia al cap des de fa temps. «M'he aixecat una miqueta el nas. M'ha encantat i no he sentit gens de mal. Tot sense necessitat de cirurgies», deia emocionada a les històries del seu Instagram.

Abans i després d'Isa Pantoja
L'abans i el després del retoc d'Isa Pantoja | Espanya Diari
 

Isa Pantoja és una fidel defensora dels retocs estètics i per aquest motiu no dubta a compartir-los a les seves xarxes socials, a través de les quals, tan sols uns mesos abans, la filla d'Isabel Pantoja parlava obertament sobre tots els que s'havia fet.

De la mateixa manera que ha reconegut que s'ha injectat àcid hialurònic per evitar els herpes, també va reconèixer que es punxa 'Botox' per tenir les migranyes a ratlla i que l'única vegada que ha passat per quiròfan ha estat per sotmetre's a un augment de pit i, una mica després, per afinar la seva cintura.