Primer pla de la cantant i presentadora i actriu Tania Llasera

Tania Llasera anuncia que «no està bé» i pren mesures immediates

La presentadora confessa no estar passant per un bon moment

Fa molt de temps que Tania Llasera està apartada de la televisió, ja que només viu per la seva família i per les xarxes socials, on es mostra molt activa i la podem veure somrient a la majoria de les seves publicacions. Però alguna cosa en la vida de Tania no funciona com hauria de ser. La bilbaïna confessava als seus seguidors que «no tot és de color de rosa» i que està travessant per un moment molt complicat.

«No estic bé», comença revelant Tania Llasera en un vídeo publicat al seu compte oficial d'Instagram. Per això ha decidit tornar a acudir a un especialista, concretament a la seva psicòloga, perquè l'ajudi a enfrontar-se als seus dimonis. La crisi sanitària que estem vivint per culpa de la pandèmia provocada per la Covid-19 està afectant la salut mental de la presentadora, que sent «ansietat, enuig i dol» per tot el que s'està vivint.

«Estic enfadada amb mi mateixa»

A través de la sinceritat que la caracteritza, Tania Llasera s'ha obert als seus seguidors i obria un debat on poder parlar sobre les emocions que la pandèmia i la incertesa que comporta estan provocant a cada un de nosaltres. «Estic enfadada amb mi mateixa i amb la situació de no saber, la incertesa i l'ansietat que provoca la Covid. Com de mala hòstia», explicava la bilbaïna.

Tania tracta d'evitar «sentir, parlar» sobre el que li està passant i veu pel·lícules fins ben tard com una manera d'evadir-se dels problemes. No obstant això, aquesta fórmula no l'ha acabat de convèncer i ha decidit fer un pas endavant i demanar ajuda professional. «He demanat cita amb la meva psicòloga de manera virtual perquè no estic bé. Al final has d'agafar les regnes i saber què et passa», ha confessat.

«Està bé, no sempre estem fenomenal. És sa, normal i ens passa a tots», ha continuat afegint. Una manera de normalitzar els sentiments d'angoixa i desesperació que la pandèmia està provocant a molta gent. Tania Llasera confessa «viure en una por constant» per «no poder abraçar els teus pares, no poder veure el teu nou nebot i un llarg etcètera».

Per això, conscient de la gran importància de compartir els problemes, la presentadora assenyala que és «important parlar-ho també a les xarxes» i realitzar un «exercici de transparència» perquè els seus seguidors coneguin els sentiments pels quals està passant.