Alejandra Rubio

Alejandra Rubio deixa el seu xicot sense paraules i pren la seva decisió més difícil

Alejandra ha volgut tornar a la televisió per la porta gran

Alejandra Rubio ha aconseguit fer-se un lloc a la premsa del cor amb el pas del temps. La veritat és que, des que va fer els 18 anys, la jove ha volgut seguir els passos de moltes celebrities: dedicar-se al món de les xarxes socials.

Així mateix, amb 22 anys, la filla de Terelu Campos és de les influencers més famoses del nostre país. Això sí, malgrat haver nascut envoltada dels mitjans, definitivament, va fer el pas a la fama quan va començar a col·laborar al ja extint espai Viva la vida.

A partir de llavors, cada cap de setmana, s'unia a la resta de tertulians del format per opinar sobre l'última notícia del món del cor. No obstant això, aquesta faceta seva a la televisió va acabar amb la inesperada cancel·lació del programa de Telecinco.

Tot i això, després d'unes setmanes sense rastre d'ella, per fi, tornarà a la petita pantalla per la porta gran.

Primer pla Alejandra Rubio
Alejandra Rubio torna amb més força que mai | GTRES

 

Alejandro Rubio s'asseurà a Sálvame Deluxe

Des que Viva la vida va dir adeu definitivament, són molts els col·laboradors de l'espai que s'han quedat sense un forat a la televisió, entre ells, la mateixa Alejandra Rubio. En canvi, altres han aconseguit unir-se a altres programes de la cadena, com és el cas de María Verdoy, que, actualment, és de les presentadores substitutes de Ya es mediodía.

Tot i això, Alejandra Rubio no va córrer la mateixa sort i va desaparèixer sobtadament de l'ull públic. Si bé és cert que la jove es manté ocupada en la seva faceta d'influencer, a més d'altres compromisos laborals desconeguts, la jove volia reprendre la passió dins dels mitjans.

Ara, sembla que el desig d'Alejandra Rubio s'ha fet realitat perquè ja s'ha confirmat que serà una de les convidades del Deluxe aquest divendres, 19 d'agost. Així mateix, la neta de María Teresa Campos s'asseurà per primera vegada en aquest espai i serà entrevistada, ni més ni menys que per la seva pròpia mare.

No només totes dues podrien protagonitzar un dels millors moments de l'espai nocturn, sinó que també interessa què és el que podria arribar a confessar la noia. A més, potser algunes de les preguntes que li plantejarà Terelu Campos serà si té intenció de seguir amb la seva professió a la televisió.

Encara que no es tingui la resposta definitiva a aquesta qüestió, tot indica que podria ser una de les noves col·laboradores de Sálvame . Tot i això, després de sorgir aquests rumors, la tertuliana ha estat molt clara respecte a aquest tema. «No m'agradaria que Alejandra Rubio treballés aquí de col·laboradora», començava dient.

«Crec que aquí també va el cinisme i la hipocresia de tots. La vida que portàvem i el tipus de televisió que es feia abans, no té res a veure amb la d'ara. És com voler comparar ous amb caragols; no hi tenen res a veure», explicava.

«Vaig entrar a la televisió amb 19 anys, he viscut des del darrere, he estat en tot. I aquesta televisió ja no hi té res a veure. No dic que sigui millor ni pitjor, només que és diferent», amb aquestes paraules ha volgut donar per finalitzat l'assumpte.

Sens dubte, a Terelu Campos no li ha fet gens de gràcia que la seva filla es vulgui asseure al Deluxe per un clar motiu. «És molt complicat perquè quan estimes molt, coneixes molt i saps molt, hi ha una barreja d'ingredients que dificulten molt l'entrevista. Però jo quan faig una entrevista defenso que es pot preguntar tot amb respecte, afecte i humor», s'aclaria.

Primer pla de Terelu Campos.
La mare d'Alejandra Rubio té por per l'entrevista de la seva familiar | Telecinco

 

Terelu Campos, preocupada per la determinació que ha pres un membre de la família

No hi ha dubte que l'entrevista a Alejandra Rubio és de les més esperades de tots els temps. De fet, també serà la primera vegada que la influencer se sincerarà com mai abans ho havia fet.

«Ella està nerviosa, per l'entorn en si, per tenir l'atenció i pels focus a la seva persona», reconeixia la seva mare. D'altra banda, encara que sembli que aquest gran pas que ha fet l'acostarà novament a la televisió, la veritat és que Terelu Campos ha volgut aclarir un altre tema. Així mateix, la presentadora ha reconegut que la decisió de la seva filla no té relació amb la cancel·lació de Viva la Vida, sinó que ha estat perquè a la jove li venia de gust.

«Alejandra sí que està treballant, però no és a la televisió. Treballa des de fa molts anys i està amb els seus estudis», explicava finalment la mare d'Alejandra Rubio als seus companys de Sálvame.