Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Dur revés d'Alejandra Rubio a la seva cosina Carmen Rosa

Alejandra Rubio ha declarat la guerra a Los Borrego al complet

Alejandra Rubio no està disposada a deixar de banda la seva guerra contra Carmen Borrego. L'enemistat entre tia i neboda ve de lluny i sembla que és una cosa que té una solució difícil.

Tot i haver estat sempre molt unida a la col·laboradora de Sálvame, ara la filla de Terelu Campos està completament segura que no en vol saber res.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i Alejandra Rubio
Alejandra Rubio no vol fer les paus amb la seva tia Carmen. | Catalunya Diari

«La meva relació amb Alejandra ha canviat. Abans teníem molta complicitat, però des que ha començat una carrera a la televisió i se la coneix més ha canviat amb mi. Té molta més confiança amb la seva mare», va assegurar Carmen a Lecturas.

Encara que aquest distanciament havia estat en secret, un dels últims Polígrafos Deluxe de la tia d'Alejandra Rubio va fer que tot saltés pels aires.

Sense pèls en la llengua, la filla menor de María Teresa Campos no va dubtar a qualificar a la influencer com 'La niña de la curva'; cosa que no es va prendre gaire bé la jove tertuliana de Viva la vida.

Només descobrir el sobrenom que li havia posat la seva tia, Alejandra Rubio no va trigar a batejar a Carmen com 'El cochero de Drácula'. A partir d'aquest moment aquestes dues dones no poden coincidir en un plató de televisió sense que saltin espurnes entre elles.

Ara, tot apunta que aquesta disputa familiar ha afectat altres membres del clan Campos. Des de molt petita, Alejandra ha estat sempre molt unida als seus dos cosins José María i Carmen Rosa, però sembla que això ha canviat del tot.

Alejandra Rubio ataca a Carmen Rosa

Alejandra Rubio no està disposada a fer les paus amb Carmen Borrego i això és una cosa que afecta, de forma directa, els seus cosins. A María Teresa Campos això és una cosa que li fa mal profundament, ja que, per a ella, els seus nets són el més important.

Fa uns mesos, el portal de notícies Informalia va tenir l'oportunitat de parlar amb una persona propera a 'Las Campos'. Aquest confident va assegurar que la relació entre Alejandra i els seus cosins s'havia refredat del tot.

Alejandra Rubio i la seva cosina, Carmen Rosa
Alejandra Rubio no té relació amb la seva cosina Carmen Rosa. | LND

«Abans els cosins es portaven molt bé, però des de fa un temps ja no tenen pràcticament relació», va assegurar aquesta font anònima.

Alejandra Rubio no està disposada a deixar-se trepitjar públicament, per això ha decidit donar a la seva cosina Carmen Rosa la seva indiferència. Sens dubte, un fet més a la guerra que manté avui dia amb la seva tia Carmen Borrego.

Alejandra Rubio tampoc no es parla amb el seu cosí José María

Alejandra Rubio ha decidit ignorar per complet 'Los Borrego'. Tant és així que, encara que treballa amb el seu cosí José María, ni tan sols es dirigeixen la paraula.

Des de fa un temps, aquests dos nets de María Teresa Campos comparteixen lloc de treball a Viva la vida. Malgrat la seva proximitat, tots dos es tracten com a complets estranys; i això és una cosa que ha acabat de trencar el cor de la seva àvia.

María Teresa Campos i el seu net, José María Almoguera
José María Almoguera tampoc es parla amb Alejandra Rubio. | Cedida

«El més cridaner és que el fill de Borrego, José María, treballa a Viva la vida, el mateix programa que la seva cosina Alejandra, i és que no es veuen ni se saluden. I no fan res per solucionar-ho», van revelar fonts d'aquest programa de Telecinco.