Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

Aurora, la nena de 4 anys que és al mig de la tempesta entre Gálvez i Almudena

Christian Gálvez intenta guanyar-se l'afecte de les filles de la seva nova parella

Christian Gálvez ha fet un gir radical a la seva vida. Es va separar d'Almudena Cid després de 10 anys de matrimoni per començar una nova etapa al costat de Patricia Pardo. Però en aquesta relació també hi tenen cabuda les filles de la periodista gallega.

No és habitual que la presentadora comparteixi escenes familiars a les seves xarxes socials. No obstant això, fa un temps va penjar una imatge amb Aurora, la més gran de les dues nenes que té, i que no va passar desapercebuda. Tot i la seva curta edat, ja semblava gairebé una adolescent.

Queda per veure com encaixarà Christian en aquesta família, que té la difícil tasca de guanyar-se l'afecte de les menors. Els dos presentadors han trencat les seves relacions fa només uns mesos, sent força traumàtiques. Sobretot per a les petites, que s'han hagut de distanciar del seu pare.

En una de les poques imatges que va compartir Patricia amb Aurora se'ls pot veure molt afectuoses. La petita fa un petó amb tendresa a la galta a la seva mare, mentre que ella no conté la seva felicitat. «Amor del bo», escrivia al costat de la fotografia.

El més cridaner de tot era com havia crescut la nena. Els seguidors no dubtaven de preguntar-li els anys que tenia. «En té quatre, però sembla una noia de quinze anys», assenyalava l'orgullosa mare.

Muntatge de fotos de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la seva filla
Christian Gálvez, en un muntatge amb Patricia Pardo i la seva filla. | La Notícia Digital

Aparentava molta més edat, tant per l'alçada com per la llarga cabellera rossa que lluïa. D'això ja han passat dos anys. Va ser un dels pocs moments familiars que va voler compartir la gallega amb els seguidors.

Gairebé sempre sol decantar-se per penjar imatges a la feina o instantànies de quan ella era petita. Demostra que és una persona molt discreta, que intenta portar la seva vida privada amb molt d'hermetisme.

Així s'ha pogut comprovar amb la nova relació que ha emprès al costat de Christian Gálvez. Quan li han preguntat pel festeig, ha intentat llançar pilotes fora. Encara que va dir que estava molt contenta i que estava pendent que florissin les roses.

L'altra filla de Patricia és Sofia, que té 4 anys, de qui se'n sap poc més. El dia que es va reincorporar al seu lloc després de ser mare per segona vegada va confessar que havia «sigut dur deixar-la a casa tan petiteta».

Però els temps han canviat i el matrimoni que semblava funcionar tan meravellosament s'ha acabat trencant. Pel camí s'ha trobat una altra persona amb qui ha recuperat la il·lusió i que no dubta a proclamar-li el seu amor.

Christian Gálvez oblida molt ràpid Almudena Cid

Christian Gálvez va aprofitar els micròfons del seu programa a Cadena Dial per enviar-li un missatge a la seva parella. Assegurava que havia optat per «caminar amb llibertat, gaudint de casa passet, que és com es fa el camí». Explicava als seus oients que «la vida és molt curta per estalviar un bon dia, un gràcies o un t'estimo».

Va voler deixar clar que Almudena era una cosa del passat que tenia molt oblidat. «I parlant d'estimar, algú a qui estimo i admiro, ha dit aquest dilluns, feliç i il·lusionada, que si són roses, floriran. Es diu Patricia», ha confirmat.

Christian Gálvez al seu cotxe
Christian sortint de casa de la seva parella. | Europa Press 

El record cap a ella anava més lluny. Va aprofitar l'ocasió per assegurar que tindran «el roser més bonic de Galícia i del món sencer». En cas que vinguin mals temps, hauran de recordar que l'important «és la passió i la perseverança dels jardiners».

«Perquè tu, Paty, tu alimentes els meus cinc sentits», va assenyalar un enamorat Christian Gálvez. «I com va dir García Márquez, tot es redueix a l'última persona en què penses cada nit, aquí és on és el meu cor. Ara ja sabeu on és el meu», va revelar davant la sorpresa dels oients.