Kiko Hernández en un directe de Sálvame.

Kiko Hernández, molt unit a les seves filles després de trencar amb una dona

El tertulià està molt dolgut amb el que ha passat amb una persona molt important per a ell

Kiko Hernández ha passat un any molt complicat a causa de la mort de diverses persones importants de la seva vida i també per la salut. Per això ha buscat refugi en la seva família i amics, entre els quals hi ha una cara molt coneguda que ara l'ha decebut molt, per la qual cosa està visiblement molest.

En concret, ha estat Belén Esteban, que ha fet una cosa que ha provocat que Kiko s'hagi emprenyat molt. Tant és així, que no ha dubtat a manifestar-ho públicament i a mostrar-se distant amb ella. El consol davant aquesta situació l'ha trobat, com sempre, en les seves filles, Jimena i Abril, que són el motor de la seva vida.

Kiko Hernández descobreix la mentida de Belén Esteban

El col·laborador no només és company de la de Paracuellos a 'Sálvame', també és un dels seus millors amics. Des de fa anys, tenen una relació molt estreta, i precisament per aquest motiu s'ha mostrat dolgut i enfadat per la mentida que ha mantingut aquest últim mes.

Durant bastants dies, la princesa del poble ha estat absent al programa, cosa que ha generat tota mena de rumors. No obstant això, ja ha tornat, i el primer que ha volgut fer és explicar per què no ha aparegut pel programa últimament.

Exactament, ha dit: «H estat fent coses d'empresa. Vaig ser a Dubai, i tot va anar molt bé. Estic molt contenta. Al cap d'uns dies de tornar, no em trobava gaire bé. He estat malalta. Vaig agafar la covid».

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban ha reconegut que ha estat allunyada de la televisió pel coronavirus | Mediaset

«Ho he passat malament, però vull dir que he estat una privilegiada perquè, amb tot el que hem passat en aquest país, seria molt injust que digués que ho he passat malament. No he hagut d'anar a l'hospital, però amb els problemes que tinc pel sucre tot es complica una mica més. Afortunadament, estava vacunada amb les tres dosis, i també de la grip».

I ha afegit: «He estat molt controlada i a casa, però he estat diversos dies donant positiu, i ho podia contagiar molt fàcilment. Tenia molta càrrega viral».

Primer pla de Belén Esteban plorant
La col·laboradora ha confessat al plató de 'Sálvame' que no ho ha passat gens bé | Telecinco

Kiko Hernández es mostra molt dolgut amb Belén Esteban

Després d'escoltar les paraules de la seva companya, Kiko Hernández no ha dubtat a manifestar que estava molest i dolgut amb ella. Ha dit: «Estic molt enfadat amb tu perquè no has avisat, i vivim gairebé al costat. Jo vaig preguntar per la Belén, i em van dir que estaria un mes fora de vacances i per feina de l'empresa».

«Llavors jo estava tan tranquil. I avui, de cop i volta, m'explica que ha tingut el coronavirus i que ha estat molt malament, molt greu. Truca'm, filla meva».

Aleshores Belén li ha respost: «Entenc que tu i els altres estigueu enfadats. No he volgut dir res per no preocupar-vos. Per què us ho havia de dir si no hi podíeu fer res?».

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández no ha amagat que estava enfadat amb Belén Esteban | Telecinco

Els arguments d'Esteban no l'han convençut, i ha afirmat: «Sí que podíem fer alguna cosa. Recorda les vegades que m'has trucat plorant i hem parlat. T'hauria anat bé que t'animés».

Kiko Matamoros, per la seva banda, ha intentat treure ferro a l'assumpte. «T'hauríem explicat alguna xafarderia de la Chelo. T'hauria anat molt bé». I la veritat és que ho ha aconseguit, però segur que Kiko no perdonarà Belén tan fàcilment.