Alejandra Rubio i Terelu Campos

Alejandra Rubio explica a Terelu Campos la veritat sobre l'embaràs

La influencer ha publicat una foto que treu de dubte la seva mare

Alejandra Rubio ha revolucionat les xarxes socials amb una imatge que no és gens habitual.

L'única filla de Terelu Campos, que sempre s'ha caracteritzat per publicar fotografies a Instagram que deixen cabuda a la imaginació, ha pensat que era hora de canviar aquest tipus d'imatges. Almenys, a l'última publicació que ha fet al seu perfil, inesperada per molta gent.

La col·laboradora de 'Viva la vida' ha regalat als seus seguidors més acèrrims un posat estiuenc a més no poder en què mostra els seus encants com poques vegades ho havíem vist.

Alejandra Rubio deixa els seus seguidors sense paraules 

El cas és que la fotografia en qüestió posa de manifest que la filla de Terelu Campos va passar un dia de relax molt calent i estiuenc amb la seva parella.

Primer pla Alejandra Rubio
Alejandra Rubio ha publicat una foto molt sexy | GTRES

Un cap de setmana en què Alejandra Rubio ha deixat tothom en xoc posant en biquini. I és que, només uns minuts després de penjar la foto al seu perfil d'Instagram, ha provocat una reguera de comentaris i de 'm'agrada'.

Alejandra Rubio ha publicat dues imatges en què apareix amb un biquini en tons roses i ataronjats amb què se li veu pràcticament tot el cos. Una imatge en què surt més sexy que mai.

Un canvi de registre ser perfil d'Instagram que ja veurem si té continuïtat al llarg d'aquest estiu o bé si només és cosa d'un dia.

La foto de la filla de Terelu Campos que ha revolucionat Instagram

«Si és amb tu, millor», va escriure la mediàtica col·laboradora a la publicació. Així, entre els missatges que ha rebut, alguns procedien de personatges famosos, com Luis Rollán o Sofía Cristo. «Més guapa i explotes», li deia Luis Rollán.

Primer pla d'Alejandra Rubio amb mascareta.
Alejandra Rubio ha deixat tothom sense paraules | GTRES

Áless Gibaja, per la seva banda, afegia un «OMG». I Fiama, de 'Mujeres y hombres y viceversa', també es mostrava atònita: «Perdona? Déu meu de la meva vida, preciosa», exclamava.

Els 252.000 de seguidors que té han vist de què és capaç la filla de Terelu Campos. I molts han quedat molt sorpresos, ja que saben que el perfil d'Alejandra és més mesurat, en general. La publicació s'ha emportat més de 13.000 likes. Alejandra sabia que una foto així provocaria una revolució virtual, com així ha sigut.

Alejandra Rubio, tota una influencer amb 22 anys

Si a Instagram triomfa com mai, a l'àmbit professional no es queda enrere. Alejandra Rubio ja és tota una professional de la petita pantalla, i cada dia que passa se sent més còmoda al plató.

Alejandra Rubio en un photocall de BMW
Alejandra Rubio ha triomfat amb la foto que ha publicat a Instagram | Europa Press

Sempre que apareix a 'Viva la vida', la jove deixa la seva empremta personal, i no li tremola el pols en parlar de la seva família. No s'ha amagat mai, i si ha de llançar algun dard a la seva mare, Terelu Campos, o a la seva tieta, Carmen Borrego, ho fa sense cap problema.

Opina sense censura i sense importar-li què poden provocar les declaracions que fa. Just per això, la influencer ha protagonitzat diversos enfrontaments amb Carmen Borrego, amb qui sol ser molt crítica.

Fa uns mesos, però, sembla que tieta i neboda es van reconciliar i sembla que tot es va calmar una mica. No obstant això, després del casament del seu cosí, Alejandra Rubio va tornar a encendre la metxa parlant malament sobre Carmen.