Imatge de Rafa Nadal.

Rafa Nadal i Xisca Perelló ja no poden amagar què passa amb el seu bebè

Rafa Nadal torna a guanyar

Rafa Nadal ha tornat a fer història una vegada més. De nou, ha aconseguit alçar-se amb una nova victòria esportiva i ha aconseguit un nou Roland Garros, per catorzena vegada. Aquesta vegada, tothom estava pendent del tennista mallorquí per les complicades lesions físiques.

Rafa ha passat uns mesos molt complicats, amb una fissura a les costelles que truncava els seus plans al mig de la cursa pels principals tornejos del món. Així doncs, després d'haver arrencat amb una carrera espectacular a Melbourne, l'Open d'Austràlia i Acapulco i final al Masters 1.000 californià, aquesta lesió el paralitzava.

Rafa Nadal jugant
Rafa Nadal torna a ser el millor a París | GTRES

A ella, se li sumava la seva lesió crònica al peu, la síndrome de Müller-Weiss que fa anys que pateix i que se li està agreujant per moments. Tot i tots aquests contratemps físics, Rafa Nadal tornava a demostrar que és sobrehumà i aconseguia l'anhelat títol francès: el Roland Garros.

Després de l'èpica victòria ha arribat la celebració. Continguda, moderada i amb la vista posada en un futur, incert pel que fa a l'esport, il·lusionant per la vida personal.

Rafa Nadal i Mery Perelló protagonitzen el posat que provoca els rumors

Rafa Nadal sempre ha estat molt caut i discret amb la vida privada. La seva nòvia de tota la vida, Xisca Perelló (a qui familiarment coneixen com Mery) ha estat sempre al seu costat. Amb el seu oncle Toni i els seus pares, formen el nucli dur del tennista.

Rafa haurà de decidir com afronta la lesió del peu i en conseqüència, si continua competint al màxim nivell o opta per la retirada. Mery és la seva principal consellera en aquest moment, ja que és la dona amb qui ha passat mitja vida i la que en un futur serà la mare dels seus fills.

Segons apunten alguns mitjans de comunicació de manera molt insistent, aquesta paternitat de Rafa podria estar molt a prop. De fet, les fotos que ha protagonitzat amb Mery a París, després de la victòria, ja han estat objecte d'anàlisi.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal i Xisca Perelló posant junts | GTRES

S'hi veu la xicota de Rafa amb un conjunt de camisa i armilla que permet amagar la suposada panxeta que ja lluiria. Tant Rafa com ella sempre s'han mostrat disposats a ampliar la família.

No obstant, la intensa vida esportiva del tennista hauria estat un clar impediment. Bàsicament perquè Rafa, el dia que sigui pare, vol gaudir dels seus fills i poder estar al seu costat.

L'alt nivell d'exigència que requereixen els entrenaments i la competició i els viatges constants arreu del món han complicat l'assumpte. No obstant, ara sí que podria ser el moment definitiu per ampliar la família. Després d'aquesta victòria al Roland Garros, Rafa ja ha avisat que les coses poden començar a canviar als 36 anys.

Un altre detall que no ha passat desapercebut és el fet que posés amb Xisca al costat del trofeu. Les fotos després del fulgurant triomf es van fer a París, a l'emblemàtic pont d'Alejandro III, al riu Sena.

Somrients, feliços i relaxats, tots dos van posar al costat de la copa, una cosa inusual, ja que ell sempre ha volgut centrar l'atenció en la seva faceta esportiva. La premsa ja apunta que aquest posat, més familiar i relaxat, és l'inici de la nova etapa de Nadal, lluny de la competició i més a prop dels seus.

Rafa Nadal amb la seva germana Maribel i Xisca
Rafa Nadal amb la seva dona i la seva germana, després de guanyar Roland Garros | GTRES

És això el que fa pensar que el matrimoni, que es va casar el 2019, ja està vivint un possible embaràs de Xisca. Rafa sempre ha declarat que li encanten els nens i que vol tenir fills amb la seva dona. També ha apuntat que no té entre els objectius que es dediquin al tennis.

És més, no farà cap mena de pressió perquè ho facin.