Gerard Piqué

Un amic de Gerard Piqué decideix parlar i revela què ha passat

Gerard Piqué ha vist que persones del seu entorn estan en contacte amb la premsa

Gerard Piqué s'ha convertit en un dels famosos més perseguits per la premsa del nostre país en els darrers dies. Tot perquè s'ha donat a conèixer que ha posat fi a la seva relació de 12 anys amb Shakira. Això, alhora, ha propiciat que persones de l'entorn del futbolista hagin començat a donar dades de la parella i de la vida que portaven.

Així, per exemple, el periodista Jordi Martín ha pogut parlar amb amics i familiars del defensa que li han donat dades reveladores. Entre aquests, que podria haver-li estat infidel més d'una vegada a la cantant.

Gerard Piqué és al punt de mira

El futbolista va veure que el dia 2 de juny passat va saltar als mitjans una crisi amb la seva parella. Una crisi que s'hauria produït per una infidelitat d'ell, qui des de llavors, viu al seu pis de solter. I després d'aquesta informació va trigar molt poc a arribar un comunicat oficial de tots dos.

El comunicat esmentat va ser molt clar i curt. «Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privadesa. Gràcies per la vostra comprensió».

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué i Shakira han trencat presumptament per una infidelitat de part d'ell. | Europa Press

 

Així i tot, això només ha propiciat que comencin a sorgir nombrosos rumors sobre la presumpta amant de Piqué. I també sobre les festes i gresques de què gaudeix. Però encara n'hi ha més.

En efecte, hi ha persones de l'entorn que han trencat el seu silenci i parlen amb la premsa. Un amic i més persones del seu cercle no han dubtat a parlar amb el paparazzi Jordi Martín, un fotògraf que ha optat per explicar a Sálvame tota la informació que ha pogut obtenir a través d'aquells.

Exactament, ha relatat que té la informació que «Gerard ja podria haver estat infidel abans a Shakira amb una noia catalana. Conec les dades d'aquesta infidelitat i això sé que a la cantant podria fer-li molt de mal. Ella sap perfectament qui és aquesta persona i seria una bomba si la gent s'assabenta de qui es tracta».

«És una persona coneguda per als que fa molt de temps que cobrim la informació d'aquesta parella. És una exparella del futbolista. Ell s'ha continuat veient amb el seu ex estant amb l'artista».

Primer pla de Gerard Piqué.
Piqué, segons Martín, s'hauria estat veient amb una de les seves ex. | Europa Press
 

Gerard Piqué sap que el seu entorn està preocupat

Si el defensa del Barcelona ha vist Sálvame deu haver descobert alguna cosa més. I és que el seu cercle està molt preocupat per ell.

Segons Martín, «el seu entorn més proper s'ha posat en contacte amb mi per preguntar-me què sortirà a la premsa i com el perjudicarà a ell. Quan parlo d'aquest entorn us parlo d'amics i companys de Gerard».

«Tinc contactes a la plantilla del Barça, concretament amb un jugador. Aquesta persona està expectant de com es tractarà el tema, però no s'alegra del que passa. Això sí, Piqué hauria omès aquesta infidelitat recent, la que ha provocat la ruptura, als seus companys».

Gerard Piqué ho té cru amb les noves normes de Xavi
L'entorn del culer està preocupat per com afectarà la seva imatge pública. | CatalunyaDiari

 

De la mateixa manera, ha explicat que el ja ex de la colombiana fa setmanes que viu al seu pis de solter. Un pis al costat del qual també resideix el germà de l'artista, Tonino, i aquest l'hauria informat de la vida que portava el futbolista.

En paraules de Martín, «ella sabia perfectament com era Piqué, li treu deu anys a ell. I segurament Tonino els ho haurà dit perquè jo he explicat a aquest el que aquell feia quan sortia per Barcelona. Gerard surt moltíssim i a la ciutat ens coneixem tots».

▶️ Ponen nombre a la supuesta amante de Gerard Piqué: la madre de un compañero del Barça