Carlota Corredera amb un vel de núvia

Carlota Corredera s'escapa amb la seva filla després d'anunciar la trista malaltia

Carlota ha confessat que té un problema de salut

Carlota Corredera travessa una etapa complicada perquè els seus detractors s'estan aprofitant de la seva absència de la petita pantalla. No es pot defensar, així que estan difonent rumors que podrien no ser reals. Una de les coses que diuen és que a Telecinco ja no l'estimen, per això han prescindit dels seus serveis.

Carlota Corredera prefereix ignorar els atacs que està rebent, per això s'ha escapat amb la seva filla a una zona de platja. Concretament és a la Costa Blanca i ha compartit l'experiència amb els seus seguidors d'Instagram.

Hi ha moltes persones que l'admiren, malgrat que el bàndol contrari faci més soroll a les xarxes socials.

Carlota Corredera plorant en un plató de televisió
Carlota Corredera se n'ha anat de Madrid per gaudir de les vacances | Telecinco

Carlota s'ha adonat del més important: vol protegir la seva petita i gaudir d'experiències meravelloses al costat. És una mare estupenda, però no podrà tenir més fills perquè els metges li van diagnosticar una malaltia fa anys. Abans de marxar de Sálvame va parlar del tema per donar visibilitat al problema: s'anomena preeclàmpsia.

«Jo no tornaré a tenir fills biològics perquè vaig tenir risc de preeclàmpsia, que és una malaltia que pot posar fi a la vida del nadó. En aquesta situació jo crec que és un acte de responsabilitat, però cada circumstància és un món. Jo vaig conèixer el meu marit amb 37 anys, no tot ho controles, i per sort tinc una filla sana», va revelar amb total sinceritat.

Carlota ha esdevingut un referent per a moltes dones, entre altres coses perquè ha normalitzat situacions que són molt necessàries. Ha treballat molt perquè el públic comprengui la importància d'anar al ginecòleg, que li va detectar la seva malaltia. Després d'això la seva vida ha canviat i ara es dedica a fer feliç la seva filla, per això se n'ha anat de vacances.

Carlota Corredera està encantada amb la seva nova vida

Carlota ha desaparegut de la televisió, però és molt present a la premsa perquè el seu personatge públic genera molt d'interès. Hi ha qui diu que travessa una crisi matrimonial, però aquesta hipòtesi és completament falsa. El seu marit ha estat a l'últim viatge que ha fet, una excursió que li ha servit per adonar-se d'una cosa.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera té el suport de Carlos sempre que el necessiti | GTRES

Corredera vol que la seva família visqui experiències meravelloses i com que ara està més relaxada pot dedicar-se a gaudir. Ha estat 12 anys fent un programa diari, així que ha arribat el moment de gaudir dels seus mèrits professionals. També ha aprofitat per fer publicitat de l'hotel que ha triat a la Costa Blanca.

«Aquest cap de setmana m'he escapat en família i hem gaudit moltíssim, sobretot la meva sireneta. Des que soc mare la meva prioritat és sempre trobar les millors vacances per a tota la família. En aquest hotel prometen experiències i emocions i ho compleixen», ha escrit la presentadora.

Carlota Corredera aprèn una gran lliçó

Carlota sempre ha estat una gran mare, però tenia poc temps per gaudir dels seus éssers estimats. Des que va marxar de Sálvame ha viatjat molt i ha après que la fa feliç viure emocions al costat de la família. El seu marit Carlos continua treballant a Telecinco, concretament és càmera a la productora La Fábrica de la Tele.

Corredera, malgrat tot el que s'ha explicat, està cada cop més a prop de tornar a la petita pantalla. Les seves escapades li han tornat la il·lusió i està preparant un projecte que revolucionarà la televisió. Tot i això, els seus responsables no han donat cap detall del nou programa que presentarà.