Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

Alejandra Rubio diu prou: contudent resposta a tot els que l'insulten

La jove ha volgut contestar les crítiques que rep

Les Campos segueixen estant en el punt de mira de tots, des de María Teresa Campos fins a Alejandra Rubio, passant per Terelu Campos i Carmen Borrego. La recent entrevista de la matriarca amb Jorge Javier Vázquez ha revolucionat a tot el món.

El que ha passat a 'Sábado Deluxe' està deixant molt contingut per a tots els programes de cor, tant, que gairebé dues setmanes després tothom segueix parlant del mateix.

Ara qui ha saltat ha sigut Alejandra Rubio que, malgrat que fa poc temps que apareix en televisió, ja és una col·laboradora fixa a Telecinco. La jove ha estat sotmesa a moltes crítiques des que està a la televisió, i és per això que no ha pogut aguantar més i ha explicat tot el que pensa sobre el que diuen d'ella.

Aquestes declaracions han coincidit amb el que va passar entre la seva àvia i Jorge Javier Vázquez. D'una manera o altra, totes les Campos estan en el focus mediàtic sempre. La filla de Terelu Campos sempre ha defensat a tota la seva família i fins i tot s'ha encarat contra els més crítics.

Alejandra Rubio va demanar fa uns dies que aquesta guerra s'acabés, ja que està desgastant molt a la família. A 'Jaleos', la neta de María Teresa ha respost a tots els seus detractors d'una manera molt sorprenent, tant, que ha deixat a algun sense paraules.

Alejandra Rubio contesta

Molts són els que van dient que la jove presenta actituds infantils i que és una nena privilegiada, una cosa que detesta Alejandra, per això mateix, el citat mitjà li ha preguntat sobre aquestes crítiques. «Ho soc, ho soc, em queda molt per aprendre, intento agafar consells de tots, aquí soc la nova i això és així. No m'ofèn que em diguin nena. Em queda molt per aprendre», ha deixat anar a 'Jaleos'.

Pel que fa a Jorge Javier Vázquez, la jove ha dit que no es vol ficar enmig d'aquesta baralla que mantenen el presentador i la seva àvia, manifestant que li guarda molt de respecte al català. 

Un cop més, Alejandra Rubio ha tornat a sorprendre mostrant la seva faceta més respectuosa així com un 'saber estar' davant d'una situació adversa, ja que normalment la jove s'encén amb molta facilitat.