Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer

El retorn més esperat: Sara Carbonero pot tornar a la TV

La periodista ja porta un temps a Madrid al costat d'Iker Casillas

Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer
Sara Carbonero podria tornar a la televisió en un futur no molt llunyà   | GTRES

Sara Carbonero i Iker Casillas van tornar després del confinament a Madrid. L'exporter ja no tornarà a jugar a futbol a causa dels problemes de salut que pateix per culpa de l'infart. Ell sempre ha mantingut totes les esperances per tornar als terrenys de joc, malgrat això, tant per la seva edat com per aquesta patologia ha hagut d'abandonar l'esport que tant li ha donat. Per la seva banda, Sara Carbonero està molt il·lusionada amb el seu nou projecte.

La periodista fa força temps que no exerceix de la seva professió. La seva vida periodística gairebé sempre ha estat lligada a Mediaset, sent una de les referents. La marxa de Casillas a Porto, va fer que ella i els seus fills es mudessin a Portugal.

Ara, ja a Espanya, són molts els que es pregunten sobre el futur professional de la periodista. El que sembla que està clar és el futur d'Iker Casillas, ja que ha signat recentment amb el Reial Madrid com a assessor del president Florentino Pérez.

L'èxit professional de Sara Carbonero va arribar al 2010, any en què va retransmetre el seu primer mundial de futbol. I quin mundial. La periodista no només va viure 'in situ' com Espanya s'alçava amb el seu primer campionat del món, sinó que va veure com el seu xicot, Iker Casillas, li besava en directe després d'haver guanyat la final davant Holanda.

Aquesta imatge quedarà sempre guardada a les imatges de tots. 10 anys després d'allò, Sara Carbonero torna a estar a Espanya amb un nou projecte que l'il·lusiona molt. La periodista està molt centrada en la seva marca de moda, 'Slow Love'. Això la té totalment apartada de la televisió, encara que ja han sortit els primers rumors que indiquen que Sara Carbonero podria tornar molt aviat.

Sara Carbonero coqueteja amb el seu retorn a la tele

Molts dels antics companys de la periodista estan publicant imatges antigues al costat d'ella. La gran majoria són de la seva època a Mediaset. Davant aquests fets, Sara respon a totes aquestes publicacions amb molt entusiasme i amb molt anhel per tornar, tal com apunten des de la revista 'Hola'.

La dona d'Iker Casillas podria estar disposada a tornar a l'equip d'esports de Mediaset. No obstant això, de moment, segueix centrada en la moda, una altra de les seves grans passions al costat de l'esport. No seria gens desgavellat veure com Carbonero torna a on sempre ha sigut casa seva. Recentment, abans de patir el seu càncer, la periodista va tornar a 'Deportes Cuatro', on presentava una secció, però aquest pas va ser fugaç.