María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'

María Teresa Campos toca fons i revelen el seu problema econòmic fins ara amagat

La veterana presentadora afronta un mal moment econòmic

Un cop més, María Teresa Campos torna a ser notícia, però aquesta vegada no té res a veure amb el seu conflicte amb Jorge Javier Vázquez, ja que la tensa disputa que tots dos van protagonitzar a 'Sábado Deluxe' ha sigut motiu de moltes portades.

La mare de Terelu Campos i Carmen Borrego no està passant pel seu millor moment personal, perquè la veterana presentadora està sent molt criticada i ha perdut el respecte de molts dels seus companys.

Després de l'entrevista amb Jorge Javier, han sigut diversos els qui han deixat en molt mal lloc a María Teresa Campos, a causa del seu comportament al plató durant l'entrevista més tensa que es recorda.

Una setmana després han sorgit molts dubtes, el principal és que no s'entén el motiu pel qual María Teresa va accedir a realitzar l'entrevista, si després no va contestar a res i a sobre es va enfadar per les preguntes.

Ara, la revista 'Lecturas' ha pogut saber alguna cosa més, i no només això, sinó que també ha descobert una cosa que està turmentant a la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego.

María Teresa Campos està preocupada pels deutes

Segons explica en exclusiva el citat mitjà, sembla que la presentadora està passant moltes dificultats econòmiques i necessita generar molts ingressos. Per tant, aquest seria el motiu pel qual hauria accedit a trepitjar el plató del 'Sábado Deluxe', ja que 'Lecturas' afirma que està desesperada pels deutes.

La revista afegeix que l'Ajuntament de Las Rozas va embargar preventivament el seu xalet aquest passat febrer per un deute de 9.502,05 euros. Així doncs, la matriarca de les Campos té problemes amb Hisenda.

Aquesta casa porta en venda des de l'any 2017, uns 3 anys en què no ha trobat cap comprador. Tot just pot seguir pagant el xalet que tants problemes econòmics li està generant. 'Lecturas' ha pogut saber que la casa de la presentadora està gravada per dues hipoteques de més d'un milió d'euros. Per això, María Teresa Campos necessita fer caixa per solucionar aquests problemes econòmics.

Per aquest motiu la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego s'ha desfet de part del seu patrimoni. No seria gens desgavellat veure com María Teresa torna a seure en un plató per parlar de la seva controvertida entrevista. De moment ha guardat silenci, tot i que són les seves filles les que estan intentant esprémer al màxim aquesta història per crear contingut i poder rendibilitzar aquesta història.

Probablement, una de les coses que s'esperen és que Jorge Javier i María Teresa tinguin un cara a cara, on la veterana presentadora es disculpi pel seu mal comportament. Això només és una suposició, però seria el més adient veient els grans deutes que té la matriarca de les Campos.