Pedro Sánchez i Pablo Iglesias cara a cara

La petició de Risto Mejide a Pedro Sánchez que comparteix molta gent

El presentador de 'Todo es mentira' demana al president del Govern que porti la bandera d'Espanya amb orgull

Risto Mejide ha llançat tot un «repte» per a Pedro Sánchez. El presentador de 'Todo es mentira' ha expressat aquest dimarts, 13 d'octubre, la seva «indignació» perquè la bandera d'Espanya «l'hagin apropiat només alguns i, a més, normalment com a argument contra els altres».

«Per què si és la bandera de tots?», s'ha preguntat el publicista, apuntant que una possible raó d'aquest problema ve perquè el president del Govern no llueix un pin de la bandera d'Espanya. Sí que és cert que algunes vegades, Sánchez porta una mascareta durant totes les seves compareixences públiques.

Sobre aquest assumpte, Risto ha apuntat que Pedro Sánchez sí que porta el pin amb el logo de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. «És una cosa que està molt bé, però no és el pin del nostre país. Què passa? S'avergonyeix el nostre president del nostre país? Per què es treu la nostra bandera?», ha prosseguit.

Mejide ha enviat aquest missatge al president del Govern perquè vol evitar que alguns s'apoderin dels símbols nacionals. «Des d'aquí reivindiquem la necessitat que el nostre president porti la nostra bandera», ha dit. «El nostre repte és que Pedro Sánchez porti amb orgull la nostra bandera, perquè al cap i a la fi, és la bandera de tots».

Alguns col·laboradors de 'Todo es mentira' donar suport a la crítica de Risto

Marcos de Quintos, ex-diputat de Ciutadans, també demanava que aquesta idea s'extrapoli als ministres; amb clara al·lusió als ministres d'Unides Podem. D'altra banda, Javi Gómez admetia que «la bandera ha de ser una cosa que tots els espanyols exhibeixin sense cap tipus de problema perquè és un símbol que ens ha d'incloure a tots».

Molts tuiters han donat suport al comentari de Risto, amb missatges com «no la portarà perquè sap que els seus votants se sentirien ofesos, així és l'esquerra», o aquest altre: «Li fa al·lèrgia la nostra bandera». Encara que altres seguidors del programa han mostrat una opinió molt diferent sobre la crítica del presentador de 'Todo es mentira': «Ja està bé de dir de cada espanyol que porta la bandera que se l'ha apropiat. Crec que el remei a això és que la portin tots, especialment els que ens representen, siguin del partit que siguin».