Primer pla d'Alejandra Rubio.

Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, confessa que el seu pare és milionari

Alejandra Rubio explica a què es dedica el seu pare

Alejandra Rubio és coneguda per ser la neta de María Teresa Campos i la filla de Terelu. La jove de 22 anys, col·laboradora habitual de televisió i 'influencer', actualment estudia per ser actriu. Va deixar els estudis de Disseny de Moda i el seu grau de Dret a distància i ara vol dedicar-se a la interpretació.

Alejandra no recorda viure amb els seus pares junts

Alejandra és fruit del matrimoni de Terelu amb Alejandro Rubio. La jove confessa que es porta bé amb tots dos. «Al meu pare l'admiro per com és, treballa molt i ho té tot molt clar a la seva vida», va explicar Rubio al Deluxe. Els seus pares es van separar quan ella tenia tres anys.

Tot i la seva ruptura, la relació de l'exmatrimoni sempre ha estat bona. Tanmateix, Alejandra confessava: «No recordo haver viscut amb els meus pares junts i sou tan diferents que de vegades em costa pensar que estiguéssiu junts i que em tinguéssiu a mi. Jo sento que us tinc a tots dos, m'encanta com estic».

Fotomuntatge de Terelu Campos, Alejandra i Alejandro Rubio.
Alejandra Rubio està molt unida als seus pares. | CatalunyaDiari
 

Alejandro Rubio va refer la seva vida sentimental amb Beatriz, una dona amb qui Alejandra va tenir una relació força estreta. Beatriz va morir el 2017 víctima d'un càncer de mama, un dolorós moment per a pare i filla en què es van mantenir molt units. De la parella del seu pare, Alejandra guarda un bonic anell, a més d'un tatuatge del seu nom al coll.

El seu pare, empresari d'èxit

Tot i separar-se de la mare d'Alejandra, Rubio és un suport incondicional per a la família, però sempre allunyat dels focus. L'empresari ha creat amb els seus germans una empresa del sector òptic. Va començar la seva carrera al món de les òptiques amb Ópticas Rubio i, després d'anys d'esforç, avui dia és un empresari reputat.

Després d'analitzar les necessitats del mercat va obrir Optimarket, el magatzem més gran d'ulleres que hi ha a Espanya. Un outlet on el protagonisme se l'emporten les ulleres de sol. La seva empresa compta amb una ambaixadora molt popular, Alejandra Rubio, que posa habitualment per a la marca.

Si bé en un primer moment el comerç es trobava ubicat a la localitat madrilenya de San Sebastián de los Reyes, es va plantejar obrir una altra sucursal a Majadahonda. Un negoci que està obtenint uns resultats magnífics i que no només se centra en ulleres de sol. El macromagatzem ofereix també viseres de marques de luxe i altres accessoris molt de moda per al sol.

El secret de l'èxit d'Optimarket és estudiar el mercat i les tendències de moda. Oferir l'accessori més demanat per les 'celebrities' amb ofertes i promocions, sempre centrat en les millors marques del sector. Una fórmula que li ha donat l'èxit professional al pare d'Alejandra Rubio.

Alejandra té un germà gran

L'empresari es va casar amb la mare d'Alejandra a les seves segones núpcies. Del primer matrimoni va néixer Sergio, que sempre s'ha mantingut en l'anonimat. Dissenyador gràfic, productor musical i DJ, el jove de 35 anys, sent adoració per la seva germana, amb qui té una gran semblança física.

La neta de María Teresa Campos va fer pública l'existència del seu germà l'any passat. «No recordo conviure amb ell quan jo era petita. Després ja, de gran, com que té tretze anys més, ell va fer la seva vida», explicava. El dia de Nadal van sortir a dinar junts i va ser quan Alejandra publicava la instantània.

Alejandra també s'ha tatuat la inicial del seu germà en senyal d'afecte. «Tinc una molt bona relació amb ell, una relació fantàstica. L'adoro perquè és el meu germanet», assegurava en una entrevista. Tot i que els separen 13 anys, els germans procuren veure's i mantenir el contacte.