Rocío Flores

Rocío Flores li comunica al seu xicot Manuel que ja ha pres una decisió

Rocío Flores ho té clar

Rocío Flores ja torna a ser a Màlaga. Ha estat una setmana molt intensa per a ella amb nombrosos esdeveniments a què assistir. En arribar a casa ha volgut rememorar-ho amb aquest gest del qual tots parlen.

Va començar la seva setmana assistint a la primera passada de Luzia, el nou espectacle del Circo del Sol a Madrid, dimarts a la tarda. També va ser el seu pare, Antonio David, acompanyat de la seva nòvia, Marta Riesco. Antonio va posar amb totes dues per separat, però en cap moment hi ha una foto junta de tots tres al photocall.

Rocío Flores després va passar uns dies per Madrid en què va veure els seus amics de la capital i la seva tia Gloria Camila. Li feia falta aquesta visita pel fet que des de la seva sortida del 'reality' Pesadilla en el Paraíso no ha estat gaire bé després de trobar-se de cara amb els problemes del divorci.

Està preoucpada pel divorci del seu pare i és més complicat del que pensava. Raó per la qual la seva neboda, Rocío Flores, ha estat amb ella recolzant-la i animant-la.

La setmana més moguda de Rocío Flores

Després d'uns quants dies per la capital, va posar rumb cap a Barcelona on va assistir de convidada especial a un congrés d'ungles. Esdeveniment en què anava de padrina i en què va pronunciar un petit discurs.

Allà, al photocall, l'esperava Marta Riesco amb un micròfon del programa Fiesta, ja que va ser enviada com a reportera per fer-li una petita entrevista a la filla de la seva parella.

Cal recordar que la Marta i la Rocío eren molt amigues abans que ella comencés una relació amb el seu pare. Després es van enfadar perquè no els ho va explicar prèviament, però ara sembla que tot està més que solucionat. Totes dues van mostrar complicitat davant les càmeres i es van fondre en una abraçada que no va passar desapercebuda per a ningú.

Imatge de Marta Riesco fent-li un petó al cap a Rocío Flores durant una entrevista en directe
Rocío Flores torna a estar bé amb Marta, l'actual parella del seu pare | GTRES

En aquests esdeveniments pels quals ha anat passant, ha decidit parlar amb la premsa, tot i que ja feia uns quants mesos que no feia cap declaració. Com no podia ser d'una altra manera, els reporters no van dubtar a preguntar-li per Olga Moreno, ja que la dissenyadora va assegurar en la seva última entrevista que Rocío seguia enfadada amb ella.

«Olga és una persona molt important a la meva vida. Com en totes les famílies, les relacions passen per alts i baixos. Com ja va dir ella, no és el millor moment», va explicar Rocío visiblement emocionada davant les càmeres.

Rocío Flores desconnecta de tot a la tornada a Màlaga

En tornar a la seva ciutat, va preparar un pla en què no va faltar detall i que va compartir a través del seu Instagram. Rocío Flores, Manuel Bedmar, Marta Riesco i Antonio David se'n van anar a dinar tots quatre a un popular restaurant de Màlaga, als peus de la platja.

Rocío Flores presumeix de lloc amb el seu xicot
Rocío Flores presumeix de lloc amb el seu xicot | INSTAGRAM: @ROTRECE

Un paratge on molts voldrien estar. Doncs bé, tant la Marta com la Rocío van compartir 'stories' del seu menjar encara que en cap foto surten tots quatre junts. El detall del qual totes les persones es van adonar és que, com és lògic, no hi estaven convidats ni Olga Moreno ni Agustín Etienne.

Encara que Antonio i Olga s'hagin divorciat, Rocío va deixar clar que «és la mare de la meva germana». Per això, qui sap si en un futur no gaire llunyà, les tres parelles es poden asseure a menjar juntes.

De moment, Rocío Flores encara sembla estar una mica enfadada després de tot, per la qual cosa serà millor que passi el temps.