Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós

Kiko Hernández descobreix que Belén Ro hauria filtrat el seu càncer de pàncrees

Kiko Hernández està molt decebut amb la seva amiga

Kiko Hernández està decebut amb Belén Rodríguez i encara està assimilant tot el que li ha fet per venjar-se'n. Considera que és responsable del suposat linxament públic que està patint. Per això, ha advertit que no tornarà a mirar-lo a la cara. La situació empitjora a cada moment i el periodista Jesús Manuel Ruiz ha explicat una cosa que suposarà la ruptura definitiva.

Kiko Hernández va confessar el 2008 que patia un càncer de pàncrees, problema que afortunadament va poder solucionar a temps. La notícia va sortir a la llum i el focus va anar a parar a Lydia Lozano, però la realitat dista molt de la llegenda urbana. La canària, segons explica Jesús Manuel, no va ser l'encarregada de filtrar la notícia, la veritable responsable va ser Belén Ro.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Kiko Hernández ha descobert la veritat | CatalunyaDiari

Kiko ha descobert que Belén ha anat massa lluny. Mai no s'hauria esperat una traïció així. Ningú ha tornat a parlar del seu problema de salut en públic perquè és dolorós per a ell, però Ro s'ha saltat les normes. Suposadament ha tractat el tema amb les persones equivocades perquè es coneguessin detalls força íntims.

Kiko ho ha donat tot per perdut i ha assegurat que no seguirà lluitant. S'ha adonat que la seva amiga li ha fallat. Primer, va descobrir que en privat l'acusa de ser un morós i després que va publicar el càncer que va tenir. Jesús Manuel Ruiz ho té clar. Per això, ha anunciat aquesta informació.

A La Razón s'ha confirmat la notícia de Jesús Manuel i han acusat la madrilenya d'haver venut una malaltia privada. «El 2008 va avançar diverses persones que patia càncer de pàncrees, fins i tot abans que ell ho comuniqués públicament», escriuen. Hernández no sap què pensar perquè fins fa res tenia la certea que es reconciliaria amb ella.

Kiko Hernández ha viscut una mentida

Kiko era íntim amic de Lydia Lozano. Han estat molt de temps treballant junts i es coneixen molt bé. Però, algú li va explicar que la periodista l'havia traït fent pública la seva malaltia i ell hi va trencar la relació. Ara ha descobert que no va ser ella, sinó que la responsable que tot se sabés és la mateixa que ara l'acusa de ser «un deutor».

Belén Rodríguez fumant
Kiko Hernández continua sorprès pel que ha passat | EP

Hernández no vol rebre explicacions. Per això, ha bloquejat Belén Ro de totes les seves xarxes socials. Tampoc pot rebre trucades seves ni enviar-li missatges. De moment, vol prendre distància i reflexionar sobre la seva traïció. No té solució, tot i que a Sálvame li han facilitat el contacte d'una mediadora professional per intentar posar pau.

El col·laborador sempre s'ha caracteritzat per no parlar de la seva vida privada. Per aquest motiu, està molt molest amb els fets. La seva examiga sap perfectament que és molt reservat. Per això, li ha fet molt de mal que hagi venut dades seves. L'assumpte empitjora si tenim en compte que Hernández mai ha parlat del càncer que va patir, ja que és un tema tabú.

Kiko Hernández ha pres una decisió

Kiko, encara que no ho vulgui reconèixer, estava disposat a reconciliar-se amb la seva companya. Però, de sobte, tot ha canviat. Ha rebut una sèrie de missatges que demostren els veritables sentiments de Belén i ha pres una decisió. De moment, no vol que formi part de la seva vida, està profundament dolgut amb ella.

Hernández ha arribat a llançar una advertència: si ella comença a explicar coses privades, ell farà el mateix. De moment, ja sap que va parlar del seu problema de salut. Val a dir que també ha parlat més del compte de Fran Antón, l'amic de Kiko que s'està fent tan famós.