Posado de Alejandra Rubio davant el cartell de 'La isla de las tentaciones'

La foto que Alejandra Rubio no vol que vegis: «Si us plau, no l'ensenyis»

La filla de Terelu, molesta, després de ser enxampada en actitud força compromesa amb la seva nova parella

Després de posar fi a una relació plena d'alts i baixos amb Álvaro Lobo, sembla que Alejandra Rubio no ha trigat a refer la seva vida. 

La parella ha intentat que la seva relació funcioni per tots els mitjans, però són massa diferents per continuar endavant.

«El problema és que s'estimen molt, però no tenen res a veure», expliquen des del seu entorn més proper. «La seva manera de veure la vida és totalment oposada, són el dia i la nit», assenyalen.

De fet, la primera ruptura ja anava per aquí. «Aquest ja va ser el motiu pel qual ho van deixar el primer cop, però la manera de ser condiciona molt».

La filla de Terelu Campos «és una dona de carrer, de sortir i entrar, de divertir-se; Lobo és més de casa, més de música i bones estones, tranquil». Aquesta diferència feia que xoquessin molt. 

A més, les persones més properes asseguren que «van cremar moltes etapes massa ràpid i, això sol passa factura, tenint en compte algunes excepcions».

Tanmateix, aquest no és un motiu perquè Alejandra i Álvaro no es portin bé i, de fet, han volgut acabar la seva història d'amor de la millor manera possible. 

«Quan tot això hagi passat, els continuarem veient junts perquè el seu grup d'amics és el mateix». Tant és així, que la col·laboradora de 'Viva la vida' no ha volgut pressionar el seu ex perquè abandoni el domicili que tots dos compartien. 

«Després de la conversa que tot ho va canviar, va ser Rubio qui, aprofitant l'estiu, va fer les maletes i es va instal·lar a Màlaga».

Un cop van anunciar la seva ruptura, la jove aprofitava per passar uns quants dies a la Costa del Sol, on acostuma a estiuejar amb la seva família. «Hi ha estat més temps perquè volia que Lobo tingués prou dies per traslladar les seves coses». 

«Ha estat entre Màlaga i la casa de sa mare», afegeixen. Per la seva banda, Álvaro segueix mantenint-se en un segon pla: «Ell no vol saber res d'aquest tema».

Alejandra Rubio, novament il·lusionada amb un noi misteriós

Amb la bomba de la ruptura encara a l'aire, sembla que la neta de Maria Teresa Campos no ha trigat a refer la seva vida. Tal com afirmaven a 'Viva la vida', Alejandra ja ha trobat amb qui oblidar les seves penes d'amor.

Encara que al principi intentés negar les evidències, va ser enxampada al costat d'un noi misteriós. «No és el meu xicot», deia bastant molesta. Finalment, les imatges recents que s'han captat de la parella parlen per si soles.

Sembla que Alejandra està d'allò més il·lusionada amb el seu nou amor, tot i que de moment només s'estan coneixent. «Està molt feliç amb ell». Des del programa, les úniques pistes que han donat és que es tracta d'un jove de 22 anys, esportista i viatger.

A 'Viva la vida' van tenir la intenció de mostrar la identitat del noi misteriós, però la col·laboradora va saltar a l'acte per defensar-lo.

«No vull que l'ensenyeu», protestava. «Em sembla una falta de respecte i aquí sí que m'enfado».

«Ell no té per què sortir a la televisió si no vol», assegurava ella davant l'assetjament mediàtic cap al noi. 

Alejandra Rubio amb la seva parella.
Alejandra Rubio protefeix la identitat de la seva nova parella. | GTRES

La prova més evident de la nova relació és que Terelu ja coneix el noi en qüestió. «Álvaro ja no és a casa. Quan era a Málaga em va dir que volia presentar-me una persona i em va demanar que fos simpàtica, només el vaig veure deu segons».

Fa poc, la filla gran de María Teresa Campos confessava que l'ex de la seva filla mai havia estat plat de bon gust per ella. Per tant, ara mateix està molt feliç amb la nova etapa de la vida d'Alejandra.

«Jo ja sabia que no estaven junts. Però no ha estat cosa d'uns dies, fa mesos que estan separats».