Primer pla de la reina Letícia

El motiu 'de pes' que ha fet desaparèixer la reina Letícia uns dies

La reina ha deixat la seva agenda lliure durant els primers dies de setembre.

Fa una temporada que la reina Letícia no apareix als mitjans, fet que ha activat totes les alarmes. Sempre que no acut als actes importants es genera un gran enrenou, però aquest cop ha estat pitjor.

Letícia Ortiz és al centre de la polèmica des que la seva neboda va decidir formar part de Telecinco i col·laborar en un programa. Alguns periodistes asseguren que ella vol mantenir-se al marge d'aquesta decisió i que tornarà quan hagi passat el pitjor.

Carla Vigo ha promès no dir res que comprometi la Família Reial, ja que els admira i no vol problemes. No obstant això, un cop més ha estat assenyalada com la responsable de l'últim drama que asfixia la dona de Felip VI.

Fa dies que Letícia ha desaparegut, tot i que els motius no tenen les a veure amb Carla. De fet, s'ha volgut centrar en temes més importants. Segons fonts de la Casa Reial, la reina ha de resoldre un «assumpte familiar important» abans de tornar a la feina.

Els reis van viatjar amb les seves filles a Mallorca fa dues setmanes, destinació que han aprofitat al màxim. Han fet esport, han passejat i han gaudit de l'illa, però sempre sota l'atenta mirada dels periodistes i del públic.

Letícia Ortiz accedeix a viatjar a les Balears amb una condició: que puguin gaudir d'unes vacances privades. Cap mitjà coneix on viatja la família, o almenys no s'atreveixen a publicar-ho. 

Letícia Ortiz continuarà les seves vacances en solitari

Felip VI ja ha tornat de la destinació misteriosa de vacances, però sembla que la reina encara té coses a fer. Segons els rumors, té l'agenda lliure fins al 5 de setembre.

Un assumpte primordial per Letícia és l'educació de la seva filla Leonor, que s'ha mudat a Gal·les per cursar el batxillerat. Aquesta podria ser la raó per la qual ha deixat l'agenda buida els primers dies de setembre.

Així doncs, la reina continuarà de vacances fins que la princesa estigui instal·lada i pugui volar sola. La curiositat del públic, ara, és saber si viatjarà amb Leonor i l'acompanyarà durant la mudança a la nova ciutat o si ho controlarà des de la distància.

Tots els moviments de la dona de Felip VI són de gran polèmica, així que qualsevol decisió serà criticada amb força. No obstant això, els experts asseguren que reprendrà la seva agenda abans que pugui causar furor. 

Felip VI i la reina emèrita tornen a la feina

Letícia sempre ha deixat clar que la seva principal prioritat és l'educació i el benestar de les seves filles, ja que també és mare. D'aquesta manera, Felip VI no ha dubtat en reprendre les seves obligacions professionals tan bon punt ha tornat de vacances.

La reina Sofia ha seguit els passos del seu fill i també ja ha reprès l'agenda pública. La premsa l'ha pogut veure al funeral d'Estat de Casa de Liechtenstein i novament ha acaparat totes les mirades.

La dona del senyor Joan Carles ha aconseguit un fet que per Ortiz encara queda lluny: guanyar-se el respecte dels mitjans de comunicació. Sempre que es deixa veure públicament apareix en tots els titulars, que no gosen a parlar-ne malament. 

Felip VI no va poder assistir a l'esdeveniment, però ja ha reprès els seus compromisos. Recentment ha visitat la Base Aèria de Torrejón amb el motiu de la repatriació que s'executarà des de l'Afganistan.

Mentrestant, la princesa Leonor acaba de començar una gran etapa amb entusiasme. Segons diversos mitjans, la jove tenia moltes ganes de viure a l'estranger i gaudir, en la mesura del possible, d'un cert anonimat.