Irene Rosales i Kiko Rivera en un carrer de Madrid el dia 18 d'agost

Kiko Rivera obre una nova guerra familiar contra Jessica Bueno pel seu fill

El cantant ha reaccionat davant la seva ex, després que hagi presumit de portar al seu fill a un concert per primer cop

Nou front obert per Kiko Rivera, aquest cop contra Jessica Bueno. El Dj no ha pogut evitar saltar contra la mare del seu fill gran, Francisquito, després que ella hagi presumit de portar l'infant al seu primer concert en directe.

Fa uns dies la model compartia la seva felicitat per haver assistit en família a un concert de Morat. Al seu costat vam poder veure el seu marit, Jota Peleteiro, i els seus dos fills grans.

"Ahir vaig gaudir moltíssim amb els meus fills grans i el meu marit al concert de Morat. El seu primer concert. Se'ls veia feliços i crec que repetirem l'experiència aviat", assegurava emocionada.

[Instagram] CTHXA7_jAxN [/ instagram]

Sembla, però, que Kiko no ha quedat molt content amb aquesta afirmació i ha decidit contestar-li a les seves xarxes socials. "El seu primer concert va ser amb el seu pare. Cosa que no se m'oblidarà mai perquè va ser molt especial per a mi", assenyalava una mica molest.

"No patiu. No és a males, però les coses com són. I, a més, va ser un dels dies més bonics de la meva vida. No m'ho treguin".

Poc després decidia compartir una imatge amb la seva filla pujada a l'escenari. Una manera de fer veure que també la seva petita havia viscut aquest moment de la seva mà.

"Un dels moments més bonics de la meva vida va ser poder cantar-li a la meva filla la seva cançó. Vaig demanar a cel inspiració i vas néixer tu. T'estimo princesa", va escriure.

Kiko i Jessica, en guerra pel seu fill Francisco

Aquesta no és la primera vegada que es genera polèmica entre l'exparella per un tema relacionat amb el seu fill. I és que fa uns mesos el petit Francesc era batejat i rebia la seva primera comunió, una celebració molt especial de la qual el seu pare va poder ser testimoni.

Kiko Rivera acudia a Bilbao, on actualment resideix Jessica, acompanyat de la seva dona, Irene Rosales, i les seves filles petites. No obstant això, quan semblava que tot havia estat pau i harmonia, les coses es van torçar. El drama que va muntar Anabel Pantoja públicament per no haver estat convidada, va obrir la capsa dels trons.

La col·laboradora de Sálvame assegurava estar molesta amb el seu cosí per no tenir-la en compte, ja que suposadament ella era la padrina de l'infant. Sembla, però, que hi va haver un canvi d'última hora del qual no havia estat informada. En resum, Anabel perdia aquest paper tan especial en favor d'una altra persona.

I, després de veure el xou mediàtic en què s'havia convertit un dia tan important, ja no només per Francisquito, sinó també per al seu altre fill, Jessica no va trigar a esclatar.

Això, sumat a certes afirmacions de Kiko sobre la custòdia del seu fill gran. "Tu ja saps la situació que hi ha, fa vuit anys que accepto una sèrie de coses que he decidit acceptar pel bé del meu fill", explicava el Dj a la seva cosina.

"Que no estic d'acord amb algunes coses? És clar que no, però nosaltres som així i jo no vaig a buscar cap problema amb la mare del meu fill", assenyalava.

"Em sembla lamentable"

"Tu anaves a ser la padrina. Jessica va decidir per raons seves que ella l'anava a triar i jo vaig haver de triar el padrí. Tinc molts problemes com perquè la mare del meu fill em canviï la padrina".

Per la seva banda, la model titllava de lamentable el circ en el qual s'havia convertit tot l'assumpte. Al·legant, de passada, que ella havia actuat pensant en el benestar del seu petit. "Em sembla lamentable que utilitzi un motiu com aquest per inventar i fer mal quan s'ha actuat des del cor", sentenciava.

"He organitzat una festa a casa meva. I per respecte i amor al meu fill han estat les persones que he cregut convenients i que tenen tracte directe amb ell", afegia.

"Per descomptat, estaven el seu pare, la seva dona i les seves germanes. Crec que estic en el meu dret de poder-los convidar només a ells, ja que són els principals en la vida del meu fill", destacava furiosa.

"No he volgut entrar en temes personals que no m'incumbeixen convidant altres persones de la seva família", assenyalava en referència a Anabel.