Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro

«Andrea Janeiro hi està darrere»: La foto de Belén Esteban sense el seu marit

Belén Esteban viatja sense Miguel Marcos i fa saltar totes les alarmes

Belén Esteban és una de les cares més perseguides de la crònica social, però aquest estiu ha passat una cosa bastant curiosa. Andrea Janeiro ha aconseguit que la seva mare romangui en un segon pla, així que els reporters no s'han molestat a seguir-la durant les vacances.

Aquest estiu Belén ha estat a Tenerife amb Miguel Marcos i cap fotògraf ha posat interès a aconseguir cap foto de la parella. La 'princesa del poble' ha compartit molts moments de les vacances a Instagram, cosa que mai hagués fet anys enrere.

Andrea Janeiro és una persona discreta que no vol formar part del món de l'espectacle, motiu pel qual ha prohibit que parlin d'ella. La col·laboradora ha perdut molt de pes des que no pot aprofitar-se del seu tema estrella, cosa que ha generat certes conseqüències.

Els tertulians de 'Sálvame' solen ocupar les portades de les grans revistes del cor: 'Diez Minutos', 'Semana' i 'Lecturas'. No obstant això, cap ha prestat atenció als viatges que ha fet l'exparella de Jesulín d'Ubrique.

Ara Belén ha viatjat al Regne Unit i ha publicat algunes fotos de l'escapada a les xarxes socials. Els espectadors ja comencen a especular, perquè ha cridat poderosament l'atenció que surti sola en totes les instantànies.

«Andrea hi està darrere», escriu un usuari en una de les publicacions. Tot fa pensar que Belén està amb la seva filla, que viu allà des que va complir la majoria d'edat i va voler allunyar-se de la premsa.

Belén Esteban se separa de Miguel Marcos durant un temps

Miguel Marcos sempre ha lluitat per protegir la seva intimitat, però sí que ha sortit en algunes fotografies que la seva dona ha publicat a Instagram. No obstant això, a les fotos del viatge que Esteban ha fet al Regne Unit no hi ha ni rastre d'ell.

Belén sempre ha defensat que la seva parella és una persona molt honrada i que mai s'ha aprofitat de la seva fortuna. Aquesta és la raó per la qual continua treballant i mai ha participat en cap programa de televisió.

Miguel s'ha hagut de quedar a Espanya per motius laborals, així que s'ha separat de la seva dona durant uns dies. La col·laboradora està gaudint de la seva filla com només ella ho sap fer, tot i que no l'ha mostrat en cap foto.

Els seguidors de Belén no han trigat a adonar-se que Andrea ha fet les fotografies que la tertuliana ha compartit a Instagram. Ella no surt en cap foto, ja que prefereix romandre en l'anonimat per no patir l'ira del públic.

Andrea Janeiro, orgullosa de la seva mare: «Estic molt agraïda"

La filla de Jesulín de Ubrique no vol saber res de la premsa, però se sent molt orgullosa de tot el que ha aconseguit Belén. La de Paracuellos ha arribat al milió de seguidors a les xarxes socials, cosa que Andreíta entén i respecta.

«Estic molt agraïda», va escriure la 'princesa del poble' per a celebrar aquesta xifra. La seva nena ha contribuït a aquesta fita, ja que està darrere de moltes de les publicacions que comparteix a Instagram.

Cada vegada falta menys perquè Esteban doni per finalitzat l'estiu, però aprofitarà al màxim el temps que li queda. La seva filla és la seva millor companya de viatge, ja que sempre han tingut una relació molt especial que ha despertat passions.

Els detractors de l'exparella del torero solen atacar-la sempre amb el mateix argument: haver-se aprofitat d'Andreíta. La jove no comparteix aquesta opinió, ja que és conscient que la seva mare ha sigut l'única que s'ha preocupat perquè tiri endavant.