Paz Padilla en una presentació de teatre a Madrid

Paz Padilla llueix cos i presumeix a la seva edat com mai

Paz Padilla ha causat furor entre els seus seguidors amb unes impressionants fotografies acrobàtiques

Paz Padilla ha compartit unes imatges en biquini que demostren el resultat dels seus hàbits saludables.

La presentadora s'ha convertit en una de les influencers del moment i el seu compte d'Instagram ja té més de 2 milions de seguidors. Comparteix la seva vida, des dels moments amb família fins a les vacances o vídeos entretinguts. 

Tot i haver passat un any complicat, Padilla s'ho ha pres amb optimisme i ha fet front a la situació. De fet, es troba en un moment professional clau per la seva carrera i comparteix amb els seus seguidors tot el que li passa. 

Fa uns dies, va publicar unes imatges en banyador que no han passat desapercebudes. Hi llueix el cos que ha aconseguit gràcies a les seves rutines esportives i als hàbits saludables. 

Paz Padilla, presumeix de cos en biquini

Ara, Paz Padilla es troba en un bon moment. Acaba de viure un procés de recuperació personal després de la pèrdua de la seva mare i el seu marit l'any passat. De fet, ella mateixa ha assegurat que es troba millor, tant per dins com per fora.

A més, la seva feina com a presentadora a 'La Última Cena' ha permès que es recuperi de l'acomiadament del programa de talents. 

Tot i això, sempre ha destacat per saber trobar l'humor i el costat positiu a tot el que li passa. En els últims mesos, no ha parat d'ensenyar i publicar les noves experiències que està vivint. 

Sempre comparteix les activitats que realitza, balls i acudits, entre d'altres, on apareix amb la seva millor versió.  Aquesta setmana ha sorprès tothom després de la publicació d'unes imatges fent acrobàcies amb una tela.

Les imatges mostren l'actriu realitzant postures i piruetes complexes sobre una tela de color rosa. Són una mena d'acrobàcies de circ que transmeten serenitat i alegria. 

Segons el que escriu, la seva afició és realitzar exercicis d'aquest tipus, que l'ajuden a desconnectar i agafar forces.

Sense cap dubte, unes imatges que ens deixen amb la boca oberta. Però la complicació i el risc de l'escena ha quedat desplaçat a un segon lloc.

L'artista porta posat un vestit de bany de color blau que mostra un cos esportiu fruit d'una vida saludable. Malgrat la seva atapeïda agenda, és capaç de treure temps per fer esport al costat del seu entrenador personal.

Els comentaris de la publicació són missatges d'admiració al seu cos i la complexa disciplina que realitza. A més, molts han destacat la importància de saber desconnectar quan una situació personal no és bona.

Paz Padilla no deixa de sorprendre ningú. Ara, la seva agenda laboral està més plena que mai amb nous projectes. Actualment, segueix exercint com a presentadora de diversos formats de 'Telecinco'.

Compagina la feina amb la seva obra de teatre, amb la seva firma de moda, amb la presentació i signatura del seu llibre i una infinitat d'activitats que la mantenen ocupada.

Sens dubte, Paz és un clar exemple de superació i constància davant les situacions complicades de la vida. Sempre aconsegueix mostrar-se optimista i per això s'ha convertit en un referent per molta gent.