Primer pla d'Alejandra Rubio

Alejandra Rubio pren la decisió definitiva després dels últims rumors

Alejandra Rubio ha promès que farà l'impossible per la seva família

Alejandra Rubio està farta de sentir sempre el mateix, així que ha pres una decisió definitiva: guardar silenci. Ha concedit una petita entrevista i ha promès que farà tot el possible perquè la seva família estigui bé, per això no parlarà. Sap que les seves paraules estan estudiades al mil·límetre i no vol cometre cap error després dels últims rumors.

Alejandra Rubio ha descobert que Gustavo Guillermo, el xofer i home de confiança de María Teresa Campos, podria ser un talp. Això és el que expliquen a Sálvame, un programa que suposadament ha aconseguit uns enregistraments que ho diuen tot. Kiko Hernández assegura que Gustavo ha gravat la presentadora i es burla d'ella posant les cites en reunions privades.

Fotomuntatge de María Teresa Campos i el seu xofer.
La col·laboradora vol el millor pels seus. | GTRES
 

Alejandra ha decidit que no opinarà sobre el tema perquè està en joc un assumpte important: el benestar de María Teresa. Ella confia plenament en el xofer i no pot creure's que l'hagi traït, així que, de moment, la seva vida seguirà igual. Carmen Borrego no vol parlar amb Gustavo perquè l'ha insultat i l'ha anomenat pocavergonya.

Alejandra sap que la seva mare s'està ocupant de tot perquè suposadament Gustavo Guillermo la respecta més a ella. No obstant això, la jove no vol fer cap comentari en públic perquè sap que els rumors ja són molt forts. Intentarà que la situació no es descontroli, però tampoc no pot fer res per vetar el tema a la televisió.

«No hi entraré, de veritat que no tinc res més a dir perquè no em vull ficar en aquest tema. S'ha parlat molt i no em ve de gust per respecte a la meva àvia, que és el primer. La gent diu moltes coses i més en aquest món, que ja sabem com va això i tampoc hem de fer gaire cas», comenta.

Alejandra Rubio de moment no es creu Sálvame

Alejandra sap que Sálvameés el programa que hi ha darrere de les informacions que comprometen la seva família. No vol tenir problemes amb l'espai televisiu, però tampoc consentirà que circuli cap rumor que no sigui cert. A ella tant li fa haver de defensar-se, el que no vol és que hi hagi alguna notícia que pertorbi María Teresa Campos.

Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall.
Alejandra Rubio està tan sorpresa com tothom. | GTRES
 

«Si això és veritat, no m'hi posaré, ho arreglaran entre ells», comenta quan li han preguntat pel nou enfrontament. Carmen Borrego ha rebut un insult de Gustavo i sembla que la relació entre ells està molt tocada. Tanmateix, l'únic que importa a Rubio és que María Teresa no surti esquitxada en aquesta història.

Rubio ha aclarit que la presentadora «està molt bé, està tranquil·la en les seves coses i no es fica en res perquè no veu que hi hagi res». Ha aprofitat per demanar un respir, pensa que totes les Campos necessiten descansar. «Una mica de pau no va gens malament de tant en tant, així que més guerra no, si us plau».

Alejandra Rubio està obligada a donar la cara

Alejandra treballa a la televisió i ha de ser amable amb els reporters, així que ha mantingut les formes. Ha atès amablement la premsa, però ha deixat clar que no canviarà d'opinió. La seva postura és ferma i la decisió està presa: no alimentarà cap guerra.

Rubio també coneix molt bé Gustavo, li estranya que sigui ell el traïdor de les Campos, encara que tampoc l'ha defensat obertament. Això no vol dir que no se'l cregui, simplement que es manté fidel al seu propòsit: guardar silenci.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp