Posado de Alejandra Rubio davant el cartell de 'La isla de las tentaciones'

Alejandra Rubio presenta orgullosa el membre més desconegut del clan Campos

Per fi coneixem el seu germà per part de pare

Alejandra Rubio ha volgut deixar de banda els mals rotllos existents al mig del clan Campos i s'ha centrat en la família.

Tant és així que ha presumit orgullosa d'un dels membres més desconeguts del clan Campos.

Es tracta que, ni més ni menys, que del seu germà gran per part de pare, fruit d'una relació d'Alejandro Rubio anterior al matrimoni amb Terelu Campos.

Aquest jove de 34 anys es diu Sergio i manté una vida totalment allunyada dels mitjans de comunicació. De fet, és dissenyador gràfic i Dj.

Alejandro Rubio, Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio i els seus pares, Alejandro Rubio i Terelu Campos | GTRES

Tots dos germans han gaudit i presumit de la seva bona sintonia durant una bonica reunió familiar celebrada el dia de Nadal.

Pel que sembla, Alejandra va passar la Nit de Nadal amb la seva mare, Terelu Campos, i la seva àvia, Maria Teresa Campos. No obstant això, en aquesta reunió no hi va ser present Carmen Borrego, que segueix enfrontada amb la seva germana i la neboda.

«El sopar de les Campos ha estat tranquil però no ens hem reunit. No puc mentir», confessava la mateixa Terelu a 'Viva la vida'.

No obstant això, les picabaralles familiars no van ser l'únic motiu pel qual les Campos trencaven la tradició nadalenca.

Alejandra Rubio presenta el seu germà

Pel que sembla, hi va haver un motiu de molt pes perquè es frustrés el sopar. I aquest motiu de pes té a veure amb la pandèmia que ens assola.

Carmen Borrego hauria estat en contacte amb un positiu de Covid-19. Per tant, i per la pròpia seguretat de la resta dels seus familiars, hauria passat aquestes dates tan especials, aïllada.

Una experiència que comparteix amb altres cares tan conegudes com Toñi Moreno, Sara Sálamo o Rafa Nadal, que ja han anunciat el seu positiu.

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio i Terelu Campos | GTRES

«Evidentment, per la mateixa raó de pes que moltes famílies que no s'han pogut ajuntar. Quan algú té contacte amb algú que és positiu, ja que la precaució és de sentit comú».

«I la meva mare té 80 anys, venia a casa meva, i ells havien tingut contacte», explicava la col·laboradora.

El principal llaç d'unió entre les dues germanes sempre ha estat protegir la seva mare, i fins i tot deixaven els drames de banda per ajudar-la amb la mudança.

Terelu també explicava que havien pres moltes precaucions a l'hora de reunir-se.

«Tant Alejandro, com Carlos com jo, ens vam fer la prova dijous a la nit i ja no ens vam moure de casa, érem negatius. Estava totalment previst que la meva germana i el meu cunyat vinguessin a casa meva».

Carmen Borrego
Carmen Borrego no ha passat la Nit de Nadal amb el clan Campos | Mediaset

La mateixa Borrego manifestava fa un temps la intenció d'anar a sopar a casa de la seva germana la nit de Nadal, sobretot pel benestar de la seva mare.

«Jo aniré a casa de Terelu la nit de Nadal. Una altra cosa és que no m'obri la porta», advertia decidida. «La nit de Nadal la passarem amb la meva mare sí o sí».

«La meva mare no es mereixia en aquests moments de la seva vida que no passéssim Nadal amb ella i això ho tinc radicalment clar».

Per la seva banda, després de sopar amb la seva mare i la seva àvia. Alejandra també es va poder reunir l'endemà amb la seva família paterna, a la qual també ha demostrat estar molt unida. A més, la jove també presumia de la gran semblança física que té amb el seu germà.

«Germanet», escrivia a les xarxes socials, deixant clar que es volen amb bogeria. Això, malgrat la diferència d'edat que els separa.

Encara que aquesta no és la primera vegada que la filla de Terelu presumeix de germà, però sempre protegint-los del focus.

Fa uns quants anys que Alejandra s'animava a parlar obertament sobre Sergio al seu canal de Mtmad.

Aleshores, la col·laboradora de 'Viva la vida' lamentava no tenir gaires records junts durant la seva infància: «Després ja, de gran, com em treu tretze anys, ell va fer la seva vida», explicava.

«M'emporto fenomenal amb ell, tinc una relació fantàstica. L'adoro perquè és el meu germanet», remarcava la noia.