Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Alejandro Albalá decideix trencar amb el passat i marxa a l'Argentina

Ho ha explicat en un text en el seu perfil d'Instagram en el qual també ha deixata algun missatge subliminal a Sofía Suescun

Alejandro Albalá
Alejandro Albalá | Gtres

Alejandro Albalá necessita deixar enrere el passat i començar una nova vida.  Després de trencar la seva relació amb Sofía Suescun, guanyadora de 'Supervivientes', el jove ha decidit agafar un avió i marxar ben lluny, fins a l'Argentina.

Alejandro rumb a l'Argentina

Ell mateix ha sigut qui ho ha confessat a través del seu perfil d'Instagram. Al comentari d'una de les imatges que ha publicat parla de la necessitat d'iniciar una nova aventura, a més també deixa clar, entre línies, que un dels motius és la necessitat que té d'allunyar-se de la seva ex.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi escrito Buenos Aires o Cambio de aires - Y es que todo es tan fácil pero todo lo que vale la pena está del otro lado del miedo, del mar... eso de mojarme por completo me parece increíble, me llamas cobarde cuando llevo toda una vida mirando al miedo a los ojos, sosegado, sin parpadear. No me gusta llegar a mi casa si no <aterrizo> agotado y pensando de qué forma puedo hacer o cambiar algo que creía <caminaba> bien. Toda recompensa tiene sus sacrificios. Que rápido pasa el tiempo podría jurar que vuela. No espero un día en especial, se que el día que mas quiera llegará y no sé qué haré. Ojalá la casualidad se burle de nosotros y nos encontremos un viernes, yo, un poco borracho y tú sabiendo que aún me amas. LONDRES ? Que hermosa ciudad. No veo que pase un año sin que se pise esa ciudad llena de misterio y de historia: sus museos, caminar por sus calles, sus restaurantes... Que año me espera, solo le pido a la vida más vida y que me permita hacer y llegar a donde quiero ir. Allá donde siempre quise.

Una publicación compartida de Alejandro Albalá (@alejandroalbala) el

«Buenos Aires o canvi d'aires. I és que tot és tan fàcil, però tot el que val la pena està de l'altre costat de la por, del mar...això de mullar-me per complet em sembla increïble. Em dius covard quan porto tota una vida mirant a la por amb els ulls, assossegat, sense parpellejar», és una de les reflexions que escriu el jove juntament amb la foto de l'aeroport de Madrid.

És una mica més endavant quan sembla que fa referència a Sofía: «Tant de bo la casualitat es burli de nosaltres i ens trobem un divendres. Jo, una mica borratxo i tu sabent que encara m'estimes (...) Quin any m'espera, solament li demano a la vida més vida i que em permeti fer i arribar on vull anar. Allà on sempre vaig voler».

Una ruptura molt difícil

En les seves paraules es pot veure que està ja cansat de tot el que li ha estat passant darrerament, segurament de com molts mitjans han parlat de la seva relació. Cal mencionar que fa ben poc van sorgir rumors d'una possible aventura de la seva exparella amb Kiko Matamoros.

  • També pots llegir:   Sofía Suescun, enxampada amb Kiko Matamoros després de trencar amb Alejandro

El que està clar és que Alejandro ja no era feliç aquí, des que va deixar la seva relació amb Sofía. El que encara no s'ha sabut del tot és quina ha estat la causa del trencament de la parella, ell mateix va dir fa pocs dies: «Estic trist, hem trencat. Jo crec que és perquè vaig coincidir amb Isa Pantoja en la mateixa discoteca».

Alejandro Albalá y su nueva pareja Sofía Suescun, ganadora de 'GH 16'
Alejandro Albalá i Sofía Suescun | Cedida

 

Sofía s'allunya d'Alejandro

L'estat anímic del jove, però, sembla totalment contrari al de Sofía. Ella sembla molt més alliberada i, fins i tot, ha arribat a mostrar rebuig per ell. De fet, en una entrevista concedida fa no gaire ja va assegurar que de la seva parella no guardava cap record bo.

«Crec que no he arribat a estar enamorada d'Alejandro Albalá mai. Se'm talla el rotllo de pensar que ha fet de tot amb Isa Pantoja. No sé ni quant temps he estat amb ell, però la imaginació arriba a un punt que ja no es pot. I ara que veig molt a 'la Chabela' als debats, em poso malament. Albalá m'ha deixat d'agradar només de pensar que ha estat amb ella. Em fa molt fàstic tot», explicava.

  • També et pot interessar: Sofía Suescun està gravant el seu primer single