Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alejandro Albalá decideix trencar amb el passat i marxa a l'Argentina

Ho ha explicat en un text en el seu perfil d'Instagram en el qual també ha deixata algun missatge subliminal a Sofía Suescun
Alejandro Albalá | Gtres

Alejandro Albalá necessita deixar enrere el passat i començar una nova vida. Després de trencar la seva relació amb Sofía Suescun, guanyadora de 'Supervivientes', el jove ha decidit agafar un avió i marxar ben lluny, fins a l'Argentina.

Alejandro rumb a l'Argentina

Ell mateix ha sigut qui ho ha confessat a través del seu perfil d'Instagram. Al comentari d'una de les imatges que ha publicat parla de la necessitat d'iniciar una nova aventura, a més també deixa clar, entre línies, que un dels motius és la necessitat que té d'allunyar-se de la seva ex.

 

 

«Buenos Aires o canvi d'aires. I és que tot és tan fàcil, però tot el que val la pena està de l'altre costat de la por, del mar...això de mullar-me per complet em sembla increïble. Em dius covard quan porto tota una vida mirant a la por amb els ulls, assossegat, sense parpellejar», és una de les reflexions que escriu el jove juntament amb la foto de l'aeroport de Madrid.

 

És una mica més endavant quan sembla que fa referència a Sofía: «Tant de bo la casualitat es burli de nosaltres i ens trobem un divendres. Jo, una mica borratxo i tu sabent que encara m'estimes (...) Quin any m'espera, solament li demano a la vida més vida i que em permeti fer i arribar on vull anar. Allà on sempre vaig voler».

Una ruptura molt difícil

En les seves paraules es pot veure que està ja cansat de tot el que li ha estat passant darrerament, segurament de com molts mitjans han parlat de la seva relació. Cal mencionar que fa ben poc van sorgir rumors d'una possible aventura de la seva exparella amb Kiko Matamoros.

 

 

El que està clar és que Alejandro ja no era feliç aquí, des que va deixar la seva relació amb Sofía. El que encara no s'ha sabut del tot és quina ha estat la causa del trencament de la parella, ell mateix va dir fa pocs dies: «Estic trist, hem trencat. Jo crec que és perquè vaig coincidir amb Isa Pantoja en la mateixa discoteca».

 

Alejandro Albalá i Sofía Suescun | Cedida

 

Sofía s'allunya d'Alejandro

L'estat anímic del jove, però, sembla totalment contrari al de Sofía. Ella sembla molt més alliberada i, fins i tot, ha arribat a mostrar rebuig per ell. De fet, en una entrevista concedida fa no gaire ja va assegurar que de la seva parella no guardava cap record bo.

 

«Crec que no he arribat a estar enamorada d'Alejandro Albalá mai. Se'm talla el rotllo de pensar que ha fet de tot amb Isa Pantoja. No sé ni quant temps he estat amb ell, però la imaginació arriba a un punt que ja no es pot. I ara que veig molt a 'la Chabela' als debats, em poso malament. Albalá m'ha deixat d'agradar només de pensar que ha estat amb ella. Em fa molt fàstic tot», explicava.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris